SPORTURI  »  ALTELE  »  DOPAJ

Primele reacții oficiale după ce întreg lotul de kaiac canoe a fost prins dopat: "În spatele lor e cineva care i-a coordonat și aprovizionat cu medicamente interzise!"

FOTO Reuters
FOTO Reuters

Articol de - Publicat vineri, 27 mai 2016 20:20

Ioan Dobrescu, secretar general COSR, s-a declarat șocat la auzul veștii că tot lotul României de kaiac canoe a fost prins dopat cu meldonium (Detalii AICI).

"De când lucrez în sport, n-am auzit de un caz de dopaj în masă! De data asta nu voi mai accepta ca singurii vinovați să fie doar sportivii, este evident că în spatele lor s-a aflat cineva care i-a coordonat și i-a aprovizionat cu medicamente interzise.

Voi cere și ministerului, Federației și celor două cluburi, Steaua și Dinamo, să ancheteze și să găsească vinovații.

Avem rezultatele probei A, așteptăm și confirmarea probei B.

Sportivii au fost prinși dopați în urma testelor comandate de COSR pentru a duce la Olimpiadă numai sportivi curați", a spus Dobrescu pentru GSP.ro.

"E pentru prima oară în viața mea când aud de dopaj în grup. Dacă se confirmă, voi cere o analiză completă tuturor celor implicați, pentru a găsi vinovații" Elisabeta Lipă, Ministrul Tineretului și Sportului, pentru GSP.ro

Citește și: Meldonium şi 3 întrebări » De ce a început să fie utilizat atât de intens în ultima vreme?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  28 Mai 2016, 08:13

Asta miroase a sabotaj!!! Refuz sa cred ca cineva poate sa fie atat de imbecil incat sa sa dopeze in grup cu cel mai mediatizat medicament al anului!!!

itrobert
itrobert  •  28 Mai 2016, 08:04
Postat de dinamo_fan pe 28 Mai 2016, 01:10

ar trebui sa-ti fie rusine sa vorbesti in felul asta despre o doamna in primul rand si apoi despre o multipla campioana olimpica, mondiala samd. sigur esti vreun sarac lipit si in plus sarac cu duhul de ajungi sa refulezi asemenea frustrari pe net. vai de capul si de viata ta, sclavete.

N-ar trebui deloc sa-i fir rusine! Madam cu grade luate la apelu' bocancilor care nu stie sa lege doua vorbe... A fost sportiva, OK, nimic de zic, dar ce face aceasta individa astazi (fara nici o legatura cu cariera sportiva), denota o crasa incompetenta, rautate si dispret pentru cei din jur. Concluzia este: Mai usor cu luatul apararii mai ales ca femeile si-au dobandit statutul de egalitate, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa se tina cont de sex cand critici pe careva. P.S. Nu e nici o doamna!!!

miklosih
miklosih  •  28 Mai 2016, 08:02

Vai ... unde e acum Dl Talpan . Acesti sportivi de la STEAUA nu terfelesc acum emblema clubului . Sunt curios ce decizie ia clubul generalilor

Vezi toate comentariile (25)
Comentează