SPORTURI  »  ALTELE  »  FREESTYLEMOTOCROSS

Robbie Maddison şi Skulcandy Crusher, spectacol, sîmbătă după-amiază, la Mall Promenada

Articol de GSP - Publicat luni, 23 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 martie 2015 18:59

Cel mai temut rider de freestylemotocross (FMX) din lume, Robbie Maddison, va fi prezent sîmbătă, 28 martie, de la ora 16:00, la Flanco Promenada, nivelul -1, cînd vor fi lansate în România şi celebrele căşti audio Skullcandy Crusher.

Care nu sînt chiar o plimbare în parc, aşa cum spune de multe ori chiar Maddison, ce va asista şi la vizionarea filmului "On any Sunday, Chapter One", o peliculă la care îţi ţii respiraţia de la început pînă la sfîrşit. "Căştile Crusher cu extra bass şi vibraţie adiţională sînt corelate cu soundul puternic şi gălăgios al motoarelor de teren", a comentat Robbie. Săritura lui a intrat în cartea recordurilor, iar prezenţa Skullcandy în acest film a adus o creştere explozivă a vînzărilor în lume. 

Sîmbătă după-amiază, cei prezenţi se pot poza la spiderwall cu amicii şi cu vedetele ce vor fi la eveniment, iar Maximilian Munteanu, unul dintre cei mai experimentaţi MC de sport extrem din România, te va ghida pe tot parcursul lansării. Va fi organizată şi o tombolă, Skullcandy Hazard, iar cîştigătorul va putea să încerce un motor alături de un rider român pe unul dintre cele mai cool trasee. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează