SPORTURI  »  ALTELE  »  568 DE ZILE PÎNĂ LA JO DE LA LONDRA

Se scot la bătaie biletele pentru JO din 2012 » Hai la Londra!

Articol de , , - Publicat joi, 06 ianuarie 2011 00:00

România mizează pentru următoarea ediţie olimpică pe un număr mai mic de sportivi decît au fost la Beijing 2008


2011 este an preolimpic. Pentru sportivi, asta înseamnă că intră în focurile calificărilor pentru Jocurile Olimpice de la Londra. Criteriile diferă de la discipină la disciplină, chiar de la probă la probă.

La Beijing 2008, România a mizat pe 102 sportivi. "Sîntem realişti şi nu credem că la Londra vom depăşi ca număr echipa care a participat la întrecerile ultimei ediţii olimpice", a declarat ieri Ioan Dobrescu, secretarul general al forului olimpic român. Oficialul a precizat că mizează pe numărul maxim, de o sută de sportivi, asta în cazul în care se va califica echipa de polo şi cea de handbal feminin. "În caz contrar, vom fi în jur de 80 de sportivi", a precizat Dobrescu.

COSR va trimite la Londra doar pe acei sportivi care au obţinut baremul A de calificare. "Nu vom apela la baremul pentru ţările din lumea a treia a sportului mondial. Vom face o excepţie doar în cazul juniorilor care sînt şi campioni mondiali. Vom investi în calitate, nu în cantitate", a mărturisit Ioan Dobrescu. "În ciuda subfinanţării sportului, care are nevoie de mai mulţi bani în anul preolimpic decît în cel olimpic, COSR va demara programul de burse pentru elita sportului", a adăugat oficialul.


8 medalii a cucerit România la JO de la Beijing: 4 de aur, una de argint şi 3 de bronz




HANDBAL. 12 echipe calificate la feminin şi 12 la masculin
Criterii de calificare: campioana mondială şi patru campioane continentale (Europa, Africa, Asia, Pan-America) obţin automat calificarea la Olimpiadă. Pentru celelalte şase locuri vor fi organizate trei turnee de calificare. La băieţi între 6 şi 8 aprilie, din fiecare turneu obţinînd biletele pentru Londra primele două clasate. La feminin, turneele de calificare au loc între 25 şi 27 mai, criteriile fiind aceleaşi ca şi la masculin.
România: feminin - şanse 90 la sută
masculin - şanse 10 la sută
JO de la Beijing: calificată "naţionala" feminină


POLO. 12 echipe calificate la masculin şi 8 la feminin
Criterii de calificare: la masculin, unde România are şanse, cîştigătoarea Ligii Mondiale şi campioanele continentale din Pan-America, Africa, Asia şi Oceania obţin direct biletele pentru Londra 2012. De asemenea, primele trei clasate la Mondiale  au locul asigurat la Olimpiadă. Pentru ultimele trei locuri se va organiza un turneu la Edmonton (Canada) între 1 şi 8 aprilie 2012, primele trei obţinînd calificarea la întrecerea olimpică.
România: masculin - şanse 60 la sută
JO Beijing 2008: nu a participat


LUPTE. 18 categorii în total la lupte libere şi lupte greco-romane, feminin şi masculin
Criterii de calificare: primii şase la Mondialul din septembrie 2011, din Turcia, şi campionii continentali vor obţine calificarea automat. În aprilie 2012 se va desfăşura apoi primul turneu mondial de recalificări în care primii 4 băieţi şi primele două fete se califică la Londra 2012. În mai 2012 are loc ultimul turneu de calificare, la Olimpiadă obţinînd prezenţa primii trei la fiecare categorie, la masculin, şi primele două locuri la feminin.
Şanse pentru Londra: 7-8
JO Beijing 2008: 8 sportivi




JUDO. 14 categorii, 7 la feminin şi 7 la masculin
Criterii de calificare: fiecare sportiv va puncta cu cele mai bune 5 rezultate ale sale în 2010, 2011 şi 2012. Ponderea la totalul punctelor va fi însă diferită procentual: rezultatele din 2012 vor conta sută la sută, cele din 2011 doar 50 la sută, iar cele din 2010 doar 25 la sută. Fiecare ţară poate trimite un singur sportiv la fiecare categorie. În funcţie de clasamentul realizat la 1 mai 2012, primii 22 de sportivi la fiecare categorie se califică la masculin şi primele 14 sportive la feminin.
Speranţele României la Londra: 4 sportivi
Participare la JO 2008: 2 sportivi


BOX. 10 categorii la masculin şi 3 la feminin
Criterii de calificare: pentru prima dată în categoria sporturilor olimpice, boxul feminin va participa la trei categorii. România are şanse să califice sportive la toate cele trei categorii. Criteriu de obţinere a biletelor pentru Londra 2012: primele opt clasate la Campionatul Mondial din China 2012 şi patru invitaţii din partea AIBA. La masculin, primii opt clasaţi la Campionatul Mondial din Coreea de Sud 2011şi finaliştii la World Series of Boxing vor fi automat calificaţi la Londra 2012. Vor avea loc apoi alte două turnee de calificare în 2012.
Speranţele României la Londra: 4 sportivi (3 fete şi un băiat)
Participare la Jo 2008: 2 sportivi


CANOTAJ. 8 curse la masculin şi 6 la feminin
Criterii de calificare: România contează în lupta pentru medalii doar la feminin, acolo unde canotajul a adus de-a lungul timpului multe medalii. Probele unde România păstrează şanse la medalii sînt cele de doi rame şi 8 plus 1. La doi rame, primele 8 echipaje de la Mondiale vor obţine direct calificarea la Londra 2012, iar în proba regină a canotajului, 8 plus 1, doar primele 5 bărci de la campionatele lumii vor ajunge în Marea Britanie. În plus, alte două locuri, în ambele probe, vor fi stabilite în urma Regatei de la Lucerna.
Speranţele României la Londra: 3 echipaje
Participare la JO 2008: 3 echipaje


HALTERE. 15 categorii (8 pentru bărbaţi şi 7 pentru femei)
Criterii de calificare:  halterofilii au adunat deja puncte pentru ţările din care fac parte la CM 2010. Aceste puncte se adaugă celor obţinute la CM 2011 şi apoi se va întocmi un clasament al ţărilor în urma căruia se vor califica 175 de sportivi. Locurile vor fi împărţite astfel: la masculin, ţările clasate pe poziţiile 1-6 (6 halterofili), cele de pe 7-12 (5 halterofili), 13-18 (4 halterofili), 19-24 (3 halterofili). La feminin, locurile 1-9 (4 halterofile), 10-16 (3 halterofile) şi 17-21 (2 halterofile). Alte bilete se vor distribui şi la campionatele continentale. Alte zece invitaţii vor fi distribuite de Federaţia Internaţională.
Speranţele României la Londra: 4-6 sportivi
Prezenţa la Beijing: 4 băieţi şi 1 fată




GIMNASTICĂ
concurs pe echipe (12 echipe la masculin/feminin)
concurs individual compus (24 de gimnaşti/gimnaste)
concurs pe aparate (cîte opt gimnaşti/gimnaste la fiecare aparat)
Criterii de calificare: primele 24 de echipe de la CM  2010 s-au calificat pentru CM 2011, de unde vor merge direct la Londra primele opt echipe. Formaţiile clasate pe poziţiile 9-16 vor participa la începutul lui 2012 la un turneu de calificare la Londra, unde primele 4 clasate vor cîştiga şi ele biletele pentru JO. Medaliaţii de la individual îşi asigură şi ei calificare pentru Olimpiadă.
Speranţele României la Londra: 12 sportivi
Prezenţa la Beijing: 12 sportivi (6 fete şi 6 băieţi)




KAIAC-CANOE. 12 probe  (8 la băieţi şi 4 la fete)
Criterii de calificare: principala competiţie care oferă bilete pentru se va desfăşura la Szeged şi vor fi Campionatele Mondiale. În funcţie de probă se pot califica între 7 şi zece bărci. În proba campionilor mondiali Victor Mihalachi şi Alex Dumitrescu, canoe doi 1000 de metri, se vor califica primele şapte bărci de la CM 2011. Dacă acest lucru nu se va întîmpla, mai există alte două bilete pentru Londra care vor fi acordate după alte competiţii europene.
Speranţele României la Londra: 6 sportivi
Prezenţa la Beijing:  4 bărci (6 sportivi)

"Vrem să obţinem încă de la Mondiale calificarea!"
Alexandru Dumitrescu


TENIS DE MASĂ
echipe (16 la masculin şi feminin))
simplu (72 la masculin şi feminin)
Criterii de calificare: la individual, primii 28 de sportivi din clasamentul Federaţiei Internaţionale publicat după CM din 2011(8-15 mai) vor primi direct biletele pentru Londra, dar nu mai mult doi sportivi de ţară. Cei care le vor rata mai au două posibilităţi: calificări continentale, unde sînt disponibile 11 locuri pentru Europa, şi turneul final de calificare, unde se mai pot obţine două bilete. Pentru calificarea pe echipe se iau cea mai bună echipă de pe fiecare continent, echipa ţării gazdă şi restul pînă la 16 în baza clasamentului mondial de la finalul CM 2012 pe echipe.
Speranţele României la Londra: 4 sportivi
Prezenţa la Beijing: 4 (3 fete şi 1 băiat)


TENIS DE CÎMP
simplu
dublu
mixt
Criterii de calificare: nu s-au definitivat încă, la JO de la Beijing au mers primii 56 de sportivi din clasamentul de la 9 iunie 2008, cu o limită de cîte patru sportivi de ţară. Celelalte 8 locuri de pe tablou au fost stabilite de Federaţia Internaţională.
Speranţele României la Londra: 2 sportivi
Prezenţa la Beijing: 2 sportivi


ATLETISM. 47 de probe la masculin şi la feminin
Criterii de calificare: pentru toate cele 26 de probe există două criterii de calificare: baremul A şi baremul B, care este inferior şi care a fost creat în special pentru ţările fără tradiţie în atletism. O ţară poate aduce cel mult 3 sportivi la aceeaşi probă. "Am obţinut de la forul olimpic un prim acord pentru a califica şi cu baremul B, dar numai în cazul juniorilor foarte valoroşi", a declarat Sorin Matei, preşedintele FRA. Aceste baremuri trebuie realizate în perioada mai 2011-iunie 2012. Pe lîngă veteranii Marian Oprea (triplusalt) şi Nicoleta Grasu (disc), Sorin Matei crede că la Londra vom avea mai mulţi sportivi decît la Beijing.
Şanse pentru Londra: > 20
JO Beijing 2008: 17


ÎNOT. 34 de probe la masculin şi feminin
Criterii de calificare: este acelaşi sistem ca şi la atletism, unde trebuie atinse baremul A şi baremul B. "La Bejing nu am participat decît cu acei sportivi care au realizat baremul A şi cred că acelaşi principiu se va păstra şi pentru Londra", a declarat Ştefan Iamandi, secretarul general al FRN. Baremul trebuie realizat în cadrul competiţiilor nominalizate de către forul internaţional începînd cu luna martie. În prezent, Camelia Potec şi Dragoş Agache sînt înotătorii români cei mai valoroşi.
Şanse pentru Londra: 4-5
JO Beijing 2008: 7




SCRIMĂ. 10 medalii de aur sînt în joc
Criterii de calificare: poziţia în clasamentul mondial este de bază în obţinerea biletului pentru Londra 2012. Pentru ca România să califice echipa de sabie masculină şi pe cea de spadă feminină, acestea trebuie fie să se claseze în primele 4 locuri mondiale, fie să ajungă cea mai bună echipă din Europa clasată pe locurile 5-16. Automat, cei 3 coechipieri pot concura şi la individual. Dacă nu, sabrerii şi spadasinele din România vor lupta pentru cele două locuri libere repartizate Europei. Clasamentul mondial se alcătuieşte în funcţie de punctele obţinute la Grand Prix-uri, Cupele Mondiale şi CM. România va încerca să califice separat la individual şi la celelalte arme.
Şanse pentru Londra: 10
JO Beijing 2008: 5


TIR. 15 probe
Criterii de calificare: acestea diferă în funcţie de probă, dar în general se acordă între 2 şi 3 locuri pentru Londra 2012 la fiecare etapă de Cupă Mondială, cu excepţia talerelor şi a aerului comprimat. Campionatele Mondiale va mai oferi alte bilete pentru cei clasaţi pe locurile 1-4. Europenele mai oferă între 2 şi 5 bilete. Pentru talere, criteriul va fi clasarea la Mondialele din acest an, iar pentru aer comprimat vor fi Mondialele 2012.
Şanse pentru Londra: 3-4
JO de la Beijing: 5

România mizează pentru următoarea ediţie olimpică pe un număr mai mic de sportivi decît au fost la Beijing 2008

2011 este an preolimpic. Pentru sportivi, asta înseamnă că intră în focurile calificărilor pentru Jocurile Olimpice de la Londra. Criteriile diferă de la discipină la disciplină, chiar de la probă la probă.

La Beijing 2008, România a mizat pe 102 sportivi. "Sîntem realişti şi nu credem că la Londra vom depăşi ca număr echipa care a participat la întrecerile ultimei ediţii olimpice", a declarat ieri Ioan Dobrescu, secretarul general al forului olimpic român. Oficialul a precizat că mizează pe numărul maxim, de o sută de sportivi, asta în cazul în care se va califica echipa de polo şi cea de handbal feminin. "În caz contrar, vom fi în jur de 80 de sportivi", a precizat Dobrescu.

COSR va trimite la Londra doar pe acei sportivi care au obţinut baremul A de calificare. "Nu vom apela la baremul pentru ţările din lumea a treia a sportului mondial. Vom face o excepţie doar în cazul juniorilor care sînt şi campioni mondiali. Vom investi în calitate, nu în cantitate", a mărturisit Ioan Dobrescu. "În ciuda subfinanţării sportului, care are nevoie de mai mulţi bani în anul preolimpic decît în cel olimpic, COSR va demara programul de burse pentru elita sportului", a adăugat oficialul.

8 medalii a cucerit România la JO de la Beijing: 4 de aur, una de argint şi 3 de bronz

HANDBAL. 12 echipe calificate la feminin şi 12 la masculin
Criterii de calificare: campioana mondială şi patru campioane continentale (Europa, Africa, Asia, Pan-America) obţin automat calificarea la Olimpiadă. Pentru celelalte şase locuri vor fi organizate trei turnee de calificare. La băieţi între 6 şi 8 aprilie, din fiecare turneu obţinînd biletele pentru Londra primele două clasate. La feminin, turneele de calificare au loc între 25 şi 27 mai, criteriile fiind aceleaşi ca şi la masculin.
România: feminin - şanse 90 la sută
masculin - şanse 10 la sută
JO de la Beijing: calificată "naţionala" feminină

POLO. 12 echipe calificate la masculin şi 8 la feminin
Criterii de calificare: la masculin, unde România are şanse, cîştigătoarea Ligii Mondiale şi campioanele continentale din Pan-America, Africa, Asia şi Oceania obţin direct biletele pentru Londra 2012. De asemenea, primele trei clasate la Mondiale  au locul asigurat la Olimpiadă. Pentru ultimele trei locuri se va organiza un turneu la Edmonton (Canada) între 1 şi 8 aprilie 2012, primele trei obţinînd calificarea la întrecerea olimpică.
România: masculin - şanse 60 la sută
JO Beijing 2008: nu a participat

LUPTE. 18 categorii în total la lupte libere şi lupte greco-romane, feminin şi masculin
Criterii de calificare: primii şase la Mondialul din septembrie 2011, din Turcia, şi campionii continentali vor obţine calificarea automat. În aprilie 2012 se va desfăşura apoi primul turneu mondial de recalificări în care primii 4 băieţi şi primele două fete se califică la Londra 2012. În mai 2012 are loc ultimul turneu de calificare, la Olimpiadă obţinînd prezenţa primii trei la fiecare categorie, la masculin, şi primele două locuri la feminin.
Şanse pentru Londra: 7-8
JO Beijing 2008: 8 sportivi

JUDO. 14 categorii, 7 la feminin şi 7 la masculin
Criterii de calificare: fiecare sportiv va puncta cu cele mai bune 5 rezultate ale sale în 2010, 2011 şi 2012. Ponderea la totalul punctelor va fi însă diferită procentual: rezultatele din 2012 vor conta sută la sută, cele din 2011 doar 50 la sută, iar cele din 2010 doar 25 la sută. Fiecare ţară poate trimite un singur sportiv la fiecare categorie. În funcţie de clasamentul realizat la 1 mai 2012, primii 22 de sportivi la fiecare categorie se califică la masculin şi primele 14 sportive la feminin.
Speranţele României la Londra: 4 sportivi
Participare la JO 2008: 2 sportivi

BOX. 10 categorii la masculin şi 3 la feminin
Criterii de calificare: pentru prima dată în categoria sporturilor olimpice, boxul feminin va participa la trei categorii. România are şanse să califice sportive la toate cele trei categorii. Criteriu de obţinere a biletelor pentru Londra 2012: primele opt clasate la Campionatul Mondial din China 2012 şi patru invitaţii din partea AIBA. La masculin, primii opt clasaţi la Campionatul Mondial din Coreea de Sud 2011şi finaliştii la World Series of Boxing vor fi automat calificaţi la Londra 2012. Vor avea loc apoi alte două turnee de calificare în 2012.
Speranţele României la Londra: 4 sportivi (3 fete şi un băiat)
Participare la Jo 2008: 2 sportivi

CANOTAJ. 8 curse la masculin şi 6 la feminin
Criterii de calificare: România contează în lupta pentru medalii doar la feminin, acolo unde canotajul a adus de-a lungul timpului multe medalii. Probele unde România păstrează şanse la medalii sînt cele de doi rame şi 8 plus 1. La doi rame, primele 8 echipaje de la Mondiale vor obţine direct calificarea la Londra 2012, iar în proba regină a canotajului, 8 plus 1, doar primele 5 bărci de la campionatele lumii vor ajunge în Marea Britanie. În plus, alte două locuri, în ambele probe, vor fi stabilite în urma Regatei de la Lucerna.
Speranţele României la Londra: 3 echipaje
Participare la JO 2008: 3 echipaje

HALTERE. 15 categorii (8 pentru bărbaţi şi 7 pentru femei)
Criterii de calificare:  halterofilii au adunat deja puncte pentru ţările din care fac parte la CM 2010. Aceste puncte se adaugă celor obţinute la CM 2011 şi apoi se va întocmi un clasament al ţărilor în urma căruia se vor califica 175 de sportivi. Locurile vor fi împărţite astfel: la masculin, ţările clasate pe poziţiile 1-6 (6 halterofili), cele de pe 7-12 (5 halterofili), 13-18 (4 halterofili), 19-24 (3 halterofili). La feminin, locurile 1-9 (4 halterofile), 10-16 (3 halterofile) şi 17-21 (2 halterofile). Alte bilete se vor distribui şi la campionatele continentale. Alte zece invitaţii vor fi distribuite de Federaţia Internaţională.
Speranţele României la Londra: 4-6 sportivi
Prezenţa la Beijing: 4 băieţi şi 1 fată

GIMNASTICĂ
concurs pe echipe (12 echipe la masculin/feminin)
concurs individual compus (24 de gimnaşti/gimnaste)
concurs pe aparate (cîte opt gimnaşti/gimnaste la fiecare aparat)
Criterii de calificare: primele 24 de echipe de la CM  2010 s-au calificat pentru CM 2011, de unde vor merge direct la Londra primele opt echipe. Formaţiile clasate pe poziţiile 9-16 vor participa la începutul lui 2012 la un turneu de calificare la Londra, unde primele 4 clasate vor cîştiga şi ele biletele pentru JO. Medaliaţii de la individual îşi asigură şi ei calificare pentru Olimpiadă.
Speranţele României la Londra: 12 sportivi
Prezenţa la Beijing: 12 sportivi (6 fete şi 6 băieţi)

KAIAC-CANOE. 12 probe  (8 la băieţi şi 4 la fete)
Criterii de calificare: principala competiţie care oferă bilete pentru se va desfăşura la Szeged şi vor fi Campionatele Mondiale. În funcţie de probă se pot califica între 7 şi zece bărci. În proba campionilor mondiali Victor Mihalachi şi Alex Dumitrescu, canoe doi 1000 de metri, se vor califica primele şapte bărci de la CM 2011. Dacă acest lucru nu se va întîmpla, mai există alte două bilete pentru Londra care vor fi acordate după alte competiţii europene.
Speranţele României la Londra: 6 sportivi
Prezenţa la Beijing:  4 bărci (6 sportivi)

"Vrem să obţinem încă de la Mondiale calificarea!"
Alexandru Dumitrescu

TENIS DE MASĂ
echipe (16 la masculin şi feminin))
simplu (72 la masculin şi feminin)
Criterii de calificare: la individual, primii 28 de sportivi din clasamentul Federaţiei Internaţionale publicat după CM din 2011(8-15 mai) vor primi direct biletele pentru Londra, dar nu mai mult doi sportivi de ţară. Cei care le vor rata mai au două posibilităţi: calificări continentale, unde sînt disponibile 11 locuri pentru Europa, şi turneul final de calificare, unde se mai pot obţine două bilete. Pentru calificarea pe echipe se iau cea mai bună echipă de pe fiecare continent, echipa ţării gazdă şi restul pînă la 16 în baza clasamentului mondial de la finalul CM 2012 pe echipe.
Speranţele României la Londra: 4 sportivi
Prezenţa la Beijing: 4 (3 fete şi 1 băiat)

TENIS DE CÎMP
simplu
dublu
mixt
Criterii de calificare: nu s-au definitivat încă, la JO de la Beijing au mers primii 56 de sportivi din clasamentul de la 9 iunie 2008, cu o limită de cîte patru sportivi de ţară. Celelalte 8 locuri de pe tablou au fost stabilite de Federaţia Internaţională.
Speranţele României la Londra: 2 sportivi
Prezenţa la Beijing: 2 sportivi

ATLETISM. 47 de probe la masculin şi la feminin
Criterii de calificare: pentru toate cele 26 de probe există două criterii de calificare: baremul A şi baremul B, care este inferior şi care a fost creat în special pentru ţările fără tradiţie în atletism. O ţară poate aduce cel mult 3 sportivi la aceeaşi probă. "Am obţinut de la forul olimpic un prim acord pentru a califica şi cu baremul B, dar numai în cazul juniorilor foarte valoroşi", a declarat Sorin Matei, preşedintele FRA. Aceste baremuri trebuie realizate în perioada mai 2011-iunie 2012. Pe lîngă veteranii Marian Oprea (triplusalt) şi Nicoleta Grasu (disc), Sorin Matei crede că la Londra vom avea mai mulţi sportivi decît la Beijing.
Şanse pentru Londra: > 20
JO Beijing 2008: 17

ÎNOT. 34 de probe la masculin şi feminin
Criterii de calificare: este acelaşi sistem ca şi la atletism, unde trebuie atinse baremul A şi baremul B. "La Bejing nu am participat decît cu acei sportivi care au realizat baremul A şi cred că acelaşi principiu se va păstra şi pentru Londra", a declarat Ştefan Iamandi, secretarul general al FRN. Baremul trebuie realizat în cadrul competiţiilor nominalizate de către forul internaţional începînd cu luna martie. În prezent, Camelia Potec şi Dragoş Agache sînt înotătorii români cei mai valoroşi.
Şanse pentru Londra: 4-5
JO Beijing 2008: 7

SCRIMĂ. 10 medalii de aur sînt în joc
Criterii de calificare: poziţia în clasamentul mondial este de bază în obţinerea biletului pentru Londra 2012. Pentru ca România să califice echipa de sabie masculină şi pe cea de spadă feminină, acestea trebuie fie să se claseze în primele 4 locuri mondiale, fie să ajungă cea mai bună echipă din Europa clasată pe locurile 5-16. Automat, cei 3 coechipieri pot concura şi la individual. Dacă nu, sabrerii şi spadasinele din România vor lupta pentru cele două locuri libere repartizate Europei. Clasamentul mondial se alcătuieşte în funcţie de punctele obţinute la Grand Prix-uri, Cupele Mondiale şi CM. România va încerca să califice separat la individual şi la celelalte arme.
Şanse pentru Londra: 10
JO Beijing 2008: 5

TIR. 15 probe
Criterii de calificare: acestea diferă în funcţie de probă, dar în general se acordă între 2 şi 3 locuri pentru Londra 2012 la fiecare etapă de Cupă Mondială, cu excepţia talerelor şi a aerului comprimat. Campionatele Mondiale va mai oferi alte bilete pentru cei clasaţi pe locurile 1-4. Europenele mai oferă între 2 şi 5 bilete. Pentru talere, criteriul va fi clasarea la Mondialele din acest an, iar pentru aer comprimat vor fi Mondialele 2012.
Şanse pentru Londra: 3-4
JO de la Beijing: 5

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
racheta147
racheta147  •  06 Ianuarie 2011, 21:39

Foarte bun articolul. Sa speram ca vom reusi sa calificam cat mai multi sportivi de calitate. Nu doar numeric. Bafta tuturor!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează