SPORTURI  »  ALTELE  »  INEDIT

Situaţie incredibilă în SUA: poate face 7 ani de închisoare după ce... a lătrat la un cîine poliţist!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2015 20:52

Ray-Ray Armstrong, jucătorul celor de la Oakland Raiders, trece printr-un moment extrem de dificil, după un gest necugetat înaintea meciului cu Pittsburgh Steelers.

”Am fost informați imediat despre incident și am declanșat o investigație. Biroul Șerifului a audiat martori și a analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Urmează să determinăm exact care vor fi acuzațiile”, se arată în comunicatul Biroului Șerifului din Allegheny County.

Armstrong și-a ridicat tricoul, lovindu-se cu pumnii în piept, și a început să latre la unul dintre cîinii polițiști înainte de intrarea în teren. În Pennsylvania, provocarea unui cîine polițist este o infracțiune de gradul 3 a cărei pedeapsă poate ajunge pînă la 7 ani de închisoare și o amendă de 15.000 de dolari.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  11 Noiembrie 2015, 21:59

NU mai intru pe nici un articol cu titlu "Fabulos, Surpriza, Socant, Umilinta, miraculos, uimitor,Senzational" decat sa postez si sa conving cat mai multi sa nu mai urmareasca astfel de debitatii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează