SPORTURI  »  ALTELE  »  ANCHETA

Strandul Tineretului, defrisat si demolat peste noapte!

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2010 00:00

UPDATE: “În incinta ştrandului nu s-a defrişat nici un copac!”
Alexandru Ichim, purtătorul de cuvînt al Primăriei Sectorului 1 al Capitalei, spune că în ştrandul Tineretului nu a fost tăiat nici un pom, ci doar vegetaţia sălbatică.

“Există o investiţie privată şi un proiect mai amplu de reamenajare a ştrandului, în care Primăria s-a implicat. Prin inspecţii periodice verificăm ca baza să rămînă o zonă de agrement. Am avut şi ieri, şi azi o echipă în inspecţie şi pot să vă asigur că doar s-au curăţat de crengi cîţiva copaci şi a fost tăiată vegetaţia sălbatică ce apăruse din cauză că locaţia fusese abandonată. Nu a fost tăiat nici un copac din planul iniţial al bazei”, a declarat Ichim pentru gsp.ro.

Hotnews susţine că „In mai putin de doua zile, aproape jumatate din Strandul Tineretului a fost defrisat, iar vestiarele demolate. Monica Nazare, sefa Directiei de Mediu din Primaria  Capitalei, spune ca nu a dat niciun aviz pentru taierea copacilor din aceasta locatie (defrisarile din Bucuresti se fac cu avizul obligatoriu al acestei Directii). Dragos Tanasoiu, director adjunct al Directiei de Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Capitalei, spune ca demolatorii nu au putut  prezenta nici un act care sa justifice lucrarile facute.

«“Noi ne-am dus la fata locului in aceasta dimineata si muncitorii care erau acolo ne-au spus ca efectueaza lucrari de reamenajare a bazei sportive si a unei parcari pe latura dinstre capatul tramvaiului 41. Nu ne-au putut prezenta insa nici o autorizatie de demolare sau de construire. Le-am dat interdictie de continuare a lucrarilor pana ne vor prezenta actele. Daca au facut lucrari fara autorizatie, este penal. Vom incerca sa lamurim problema maine», ne-a declarat Tanasoiu.”

CITEŞTE CONTINUAREA PE HOTNEWS.RO

Citește și:

10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”
Superliga
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (15)
 •  02 Aprilie 2010, 09:39

S-a defrisat sau nu s-a defrisat ? Si pana la urma oricum ei fac ce vor, ca pe oameni nu ii intereseaza nimic. Poate ca intereseaza ceva, sa aiba ce manca si ce bea.

daddy_nas16
daddy_nas16  •  01 Aprilie 2010, 17:03

traim in romania ......

 •  01 Aprilie 2010, 16:01

Demolatine fratilor si blocurile noastre ca vad ca va doare in cot .. pacat erea un loc destul de frumos sa speram ca o sa se sesizese organele abilitate si sa bage niste nemernici in inchisoare dar cum traim in romania nu cred ca avem mari sanse de asa ceva din pacate

Vezi toate comentariile (15)
Comentează