SPORTURI  »  ALTELE  »  PATINAJ ARTISTIC

Surprizele lui Pluşenko » Campionul olimpic va face show pe Patinoarul Flamaropol

Pluşenko (stînga) şi Marton sînt pregătiţi de show.
Pluşenko (stînga) şi Marton sînt pregătiţi de show.

Articol de - Publicat miercuri, 21 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 20 martie 2012 22:12

Campionul olimpic le pregăteşte spectatorilor români multe lucruri inedite în cele două reprezentaţii "Kings on ice" de pe 7 aprilie, de la Bucureşti.

Evgheni Pluşenko a venit ieri la Bucureşti, direct din Insulele Seychelles. Ars de soare, dar cu multe cuvinte pentru publicul român. Alături, ca de fiecare dată, i-a stat violonistul Edvin Marton şi el la fel de roşu la faţă. "Nu sîntem beţi, doar bronzaţi", a spus glumind campionul european din 2012.

Rusul a venit la Bucureşti să-i aisgure pe români că e bine sănătos, că operaţia la genunchi a reuşit şi că-l vor vedea pe gheaţă alunecînd pe ritmurile "Tango of Roxanne", program cu care a cîştigat şi medalia europeană. "Pentru public patinez, ei sînt cei care îmi dau putere. Aştept cu nerăbdare show-ul, întotdeauna vreau să vin cu ceva nou şi de data aceasta se va întîmpla la fel", a adăugat campionul olimpic din 2006.

Evgheni Pluşenko, Edvin Marton, invitaţii lor, printre care Stephane Lambiel, Brian Joubert, Surya Bonaly, Fumie Suguri, dar şi alţii vor avea două spectacole pe 7 aprilie, de la ora 15:00 şi de la ora 20:00, la Patinoarul "Mihai Flamaropol" din Bucureşti. Biletele pentru reprezentaţia de la ora 20:00 au fost epuizate, iar cele pentru ora 15:00 încă sînt în vînzare şi au preţuri cuprinse între 100 şi 400 de lei.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  21 Martie 2012, 02:24

Mai merg la patinoarul Flamaropol si vreau sa spun ca se prezinta JALNIC! Nu stiu cum are curaj Plushenko sa organizeze un spectacol acolo, e o grota a secolului 21.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează