SPORTURI  »  ALTELE  »  BASEBALL

VIDEO O fetiță s-a ales cu craniul fracturat la un meci de baseball: „A fost ca un atac cerebral” » MLB a cerut măsuri DRASTICE pe toate stadioanele

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 11:11

O fetiță de 2 ani a fost lovită anul trecut de o minge trimisă cu 160km/h în tribune, într-un joc de baseball al celor de la Chicago Cubs. Major League Baseball (MLB) a acționat prompt. 

Fetița a suferit o fractură de craniu, iar avocatul a explicat în Houston Chronicle. „Are creierul afectat și este o afecțiune permanentă. Rămâne pasibilă de crize și va folosi, probabil, medicamente pentru tot restul vieții”, conform The Sun.

Medicii au comparat rana suferită de fetiță cu un atac cerebral și izbitura a avut loc în părți ale creierul asociate, de obicei, cu pierderea abilităților senzorială, precum și alte funcții cognitive.

Major League Baseball a schimbat regulile plaselor de protecție

Fetița a fost lovită în cap pe 29 mai, atunci când starul celor de la Chicago Cubs, Albert Almora Jr., a trimis mingea în tribune.

„Imediat după ce am lovit mingea, am văzut ce s-a întâmplat. Cu ajutorul lui Dumnezeu, sper să o ajut toată viața mea, dar deocamdată doar mă rog. Sunt tată a doi băieți, îmi vine să pun plasă pe tot stadionul”, a explicat imediat după accident, cu lacrimi în ochi, Almora.

Accidentul dramatic a provocat autoritățile din Major League Baseball să oblige în 2020 extinderea sistemului de plase de siguranță pe toate stadioanele, între 20 și 30 de arene! 

Citește și:

Shakira, declarații WOW! De ce refuză căsătoria cu Pique: „Sunt amanta”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
radumatei
radumatei  •  09 Ianuarie 2020, 12:06

Decat sa pui plase pe toate stadioanele, mai bine le recomanzi parintilor *** sa-si tina acasa copiii de 2 ani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  09 Ianuarie 2020, 11:42

Întrebarea e ce căuta acel copil de 2 ani la meci ....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează