SPORTURI  »  ATLETISM  »  OBIECTIVE MARI

Isinbaieva vrea să-l egaleze pe Bubka

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Elena Isinbaieva, deţinătoarea recordului mondial la săritura cu prăjina, şi-a fixat ca obiectiv atingerea performanţei ucraineanului Serghei Bubka, care a stabilit 35 de recorduri mondiale. Pentru aceasta, rusoaicei mai trebuie să se autodepăşească de încă 8 ori, ea fiind deţinătoarea celor mai bune 27 performanţe din lume la prăjină.


 Isinbaieva (27 de ani) speră astfel să stabilească cîte două noi recorduri, atît în sala cît şi în aer liber, pînă în 2013, cînd şi-a propus să se retragă din activitate. Singura atletă care a depăşit ştacheta de la 5,00 metri, crede că poate duce recordul mondial în următorii ani de la 5,06 m la 5,20 m. ''Antrenorul meu este convins că pot atinge 5,20 m şi am multă încredere în el''.


În aceast sezon, Isinbaieva a participat la un singur concurs, pe 7 februarie la Moscova, unde a sărit doar 4,85 m. Ea şi-a anunţat participarea la CM indoor de la Doha (12-14 martie).

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează