SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

A dat-o pe schi: Fernando Alonso a apărut deghizat pe pîrtie

Alonso se descurcă foarte bine pe pîrtie, chiar și cu perucă
Alonso se descurcă foarte bine pe pîrtie, chiar și cu perucă

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2012 11:42

 Deşi noul Ferrari va fi dezvăluit pe 3 februarie, la Maranello, Fernando Alonso o va putea conduce abia pe 9 şi pe 10 februarie, pe circuitul de la Jerez. Va fi prima repriză de teste, fiindcă va urma încă una, la Montmelo.

Pînă atunci, pilotul de Formula 1 se distrează cu colegii. Profitînd de o întîlnire ”în familie” între piloţii de la Ferrari, alături de cei de la Ducati, la Madonna Di Campiglio, spaniolul s-a mutat pe pîrtia de schi. Şi, cum este atras de sporturile de iarnă, el chiar a făcut mai multe coborîri pe schiuri. Ca să fie altfel, şi-a pus pe cap o perucă bogată, cu care greu putea fi recunoscut. Aşa a pornit în curse, deloc deranjat de noua ”podoabă”, spre amuzamentul tuturor celor din jur.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
valuc
valuc  •  14 Ianuarie 2012, 11:36

De ce masacrati limba romana? Si nici macar nu sunteti consecventi (cautati in DEX...) Este SCHI, nu ski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează