SPORTURI  »  AUTO  »  EVENIMENT

Cristi şi Adelina Chivu şi-au luat un Mercedes CL 63 AMG

Articol de - Publicat luni, 29 iunie 2009 00:00

Cristi Chivu, căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, împreună cu Casa Auto Bucureşti, au lansat "ziua de luni cu facelift" la volanului superbului Mercedes CL 63 AMG. Autoturismul reprezintă alegerea perfectă în orice situaţie, menit să atragă atenţia celor pasionaţi de rafinamentul şi performanţele caracteristice acestei mărci.

Parteneriatul cu Cristi Chivu este menit să reafirme angajamentul faţă de actualii şi viitori clienţi, acela de a pune la dispoziţia lor autovehicule remarcabile, capabile să îndeplinească cele mai exigente cerinţe ale paşionaţilor acestei mărci.

"Ne bucurăm că eu şi Adelina putem să conducem o astefel de maşină de la cel mai bun brand. Este o onoare să conduc o maşină care îmbină rafinamentul şi eleganţa cu sportul. Abia aştept să mă urc la volan!", a spus Cristi Chivu.

"Cristi este posesorul unei maşini speciale, care poate fi în acelaşi timp o maşină elegantă şi confortabilă, perfectă pentru orice călătorie, dar şi un autoturism cu calităţi sportive excepţionale", a spus directorul general al Casei Auto Bucureşti, Ioan Răducanu.

După ce a primit cheile din partea directorului general al Casei Auto Bucureşti, Cristi Chivu, a plecat de la sediul firmei, cu noua maşină.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează