SPORTURI  »  AUTO  »  DACIA DUSTER

EXCLUSIV O galerie foto de excepţie cu noul Duster, prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt

Dacia Duster, salonul auto de la Frankfurt +9   FOTO
Dacia Duster, salonul auto de la Frankfurt

Articol de - Publicat marti, 10 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 10 septembrie 2013 15:26

Noul Duster are o parte frontală mai expresivă. Calandrul a fost restilizat şi include o nouă grilă cu bandouri cromate. De asemenea, blocurile optice au fost schimbate. Maşina a fost prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt, acolo unde GSP are trimis un corespondent.

"Am capitalizat toate acele elemente care i-au sedus încă de la început pe clienţii noştri, păstrînd totodată proporţiile iniţiale ale autovehiculului. Elementele de identitate ale modelului, precum calandrul, au fost modernizate. Am reafirmat detaliile de veritabil 4x4 ale vehiculului, fără a renunţa la elementele de utilitate deja cunoscute.

Noul Duster îşi reafirmă caracterul puternic dar îşi păstrează genele sale iniţiale", a declarat David Durand, director de design al gamei Dacia.

Noile bare de pavilion longitudinale, inscripţionate Duster, pun şi ele accentul pe caracterul de SUV al maşinii produse la Mioveni. Noile jante de aluminiu 16’’ cu aspect "dark metal" alături de pneurile « Mud and Snow » schimbă şi ele aspectul noului Duster.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
dash.berlin
dash.berlin  •  11 Septembrie 2013, 01:54
Postat de drunk_driver pe 10 Septembrie 2013, 17:18

primul si cel mai important lucru e sa scape de "rasnita de cafea " 1.5 dci....

Eu am avut un Megane cu 1.5 dci de 110 Cp cu 6 trepte,si am fost multumit de masina.Tragea bine si consuma un rahat.Acum nu stiu ce motoare sunt pe Duster sau Logan,ca sunt de 1.5 si cu cai mai putini.

grigio121
grigio121  •  10 Septembrie 2013, 19:33

Si scaunele................unde sant??

gabideutsch
gabideutsch  •  10 Septembrie 2013, 18:57

urat cu draci si exterior si interior

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close