SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1 / MP AL CANADEI

Fără teamă

Articol de - Publicat vineri, 06 iunie 2008 00:00

Robert Kubica a scăpat nevătămat anul trecut după impactul cu zidul de protecţie.

Ro­bert Kubica a fost pro­ta­gonistul unui accident spec­ta­cu­los în sezonul trecut în timpul cursei din Canada. Polonezul, care avea o vi­teză de peste 200 km/h, s-a izbit vio­lent de unul din zidurile de pro­tecţie aflate pe circuitul Gilles Vil­leneuve. Pilotul lui BMW Sauber a avut un noroc fantastic, scăpînd mi­raculos, deşi impactul a fost foar­te puternic. “N-am emoţii. E o cursă de Grand Prix şi trebuie să fac tot ce pot mai bine pentru echipa mea”, a declarat acum Kubica.

După ce s-a întîmplat anul trecut, oficialii FIA şi cei de la Mon­treal încearcă să asigure o cît mai bună securitate piloţilor. Astfel, zidul de protecţie a fost mutat mai aproape de pistă pentru ca în situa­ţia unui accident similar, unghiul impactului să fie mai mic.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează