SPORTURI  »  AUTO  »  AUTO

GALERIE FOTO Top Gear Awards 2011! Clarkson, Hammond şi May au decis maşinile anului 2011

Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May +13   FOTO
Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May

Articol de - Publicat duminica, 18 decembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2011 21:06

Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, vedetele echipei de la Top Gear, şi-au spus părerea despre maşinile lui 2011.

Top Gear. Cea mai cunoscută revistă auto din lume şi, pe de altă parte, celebrul reality show britanic despre maşini plin de acţiune şi cu mult umor. Raţiunea de a fi a brandului Top Gear nu este să distrugă maşini (cel puţin, nu la figurat), ci să se bucure de ele.
Acesta este, de fapt, motivul pentru care în fiecare an, în decembrie, echipa Top Gear îşi ia o seară liberă şi pune cap la cap Lista. Sub oblăduirea lui Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, Premiile Top Gear se acordă în fiecare an nu pe punctaje, voturi, bareme sau categorii fixe. Premiile Top Gear se acordă absolut subiectiv, pentru maşinile cu suflet.

Iată în Galeria FOTO de mai jos lista cîştigătorilor de anul acesta şi, mai important decât atît, raţionamentul din spatele fiecărei decizii.


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează