SPORTURI  »  AUTO  »  ACCIDENTARE

Michael Schumacher a revenit acasă după 9 luni de chin

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 09 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 septembrie 2014 16:39

Michael Schumacher a fost externat astăzi din spitalul din Grenoble, după accidentul suferit pe pista de schi de la sfîrşitul anului 2013.

Fostul pilot de Formula 1 s-a accidentat grav la 29 decembrie 2013, în Alpii francezi pe pista de la Meribel. Acesta a suferit mai multe leziuni la cap şi a stat în comă 189 de zile.

Potrivit managerului Sabine Kehm, "Schumacher va continua recuperarea la domiciliu, leziunile sale începînd să se vindece. Totuşi, rămîne un drum lung pînă ce el îşi va reveni complet. De asemenea, dorim respectarea vieţii private a familiei şi să vă abţineţi de la speculaţii cu privire la sănătatea lui Michael".

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (17)
madskills
madskills  •  10 Septembrie 2014, 07:43
Postat de ftwraku pe 09 Septembrie 2014, 20:18

insa nu trebuie sa ii porti pica lui Schumacher pentru ca are un drept care AR TREBUI SA IL AIBA TOTI. Da,in teorie ar trebui ca toti sa aiba parte de acelasi tratament in spitale. Spitalele ar trebui sa fie locul unde se vindeca bolnavii si unde banu nu conteaza. Insa pana acolo mai este cale lunga,multa civilizatie ne lipseste pentru asa ceva...De Banca Mondiala,Onu,guvernu SUA,etc,etc,etc,si-ar propune tinta aceasta,acest lucru ar fi fezabil in urmatorii 30 de ani.... INSA INDUSTRIA FARMACEUTICA este a doua cea mai banoasa din lumea dupa cea de armament...In prostia lui,ala a zis un adevar...Traim intr-un Darwinism modern doar ca nu vrem sa recunoastem asta.

bun comentariul tau. Cu o mica corectie insa. Industria farmaceutica a depasit-o de cativa ani pe cea de armament. :) Din pacate nu o sa fie cale lunga pana la normalitate, unde orice om ar trebui sa beneficieze de cele mai bune conditii. Este o cale imposibila, nu lunga. De exemplu marile spitale din SUA au detectivi la fel de buni (daca nu chiar mai buni) ca aia de la fbi, care iti gasesc o chichita in istoricul familiei sa nu poti beneficia de asigurarea la care platesti o viata, atunci cand e vb de operatii costisitoare. Si de cele mai multe ori..gasesc ce au nevoie. E trist, dar asta e lumea meschina in care traim.

mplttev
mplttev  •  09 Septembrie 2014, 20:51

Dar el știe?

ftwraku
ftwraku  •  09 Septembrie 2014, 20:21

insa ala de a facut comentariul ala vizavi de "leguma Schumacher" este un retar^dat mintal...a dat dovada de "N" ori pe acest forum...Insa si prostii,in prostia lor,uneori au dreptate:) Si prostului trebuie sa ii dai dreptate uneori...Faptu ca il numeste pe Schumacher leguma denota lipsa lui de educatie. Schumacher a fost un exemplu pozitiv in viata publica. A fost implicat in multe campanii umanitare,etc,etc... Ii urez o recuperare cat mai buna si multa sanatate...Mi-am aminit si de cazul lui Nesu. Sper ca pe Schumacher sa nu il paraseasca sotia acum.... juramantul ala 'la bine si la rau' putini il inteleg...PACAT!!!!!!!! Zi buna.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează