SPORTURI  »  AUTO  »  ÎNCEPE FORMULA 1

Sebastian Vettel are obiectiv clar: "Vreau al treilea titlu mondial"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 15 martie 2012 13:48

Sebastian Vettel (Red Bull) îşi începe în acest week-end cursa pentru cel de-al treilea titlu mondial din Formula 1.

Tînărul neamţ, aflat în plină ascensiune, a mărturisit că Micheal Schumacher rămîne idolul nemţiilor şi al copiilor de pretutindeni, recunoscînd că şi el a ajuns să îndrăgească Formula 1 datorită fostului campion mondial.

"Avem afişe cu el lipite pe pereţii dormitorului. A fost modelul meu, chiar dacă există şi alţi piloţi mari care m-au făcut să îndrăgesc marele circ", a explicat Vettel într-o conferinţă de presă pe care a susţinut-o în Australia.

Considerat unul dintre principalii favoriţii la cîştigarea marelui trofeu, Sebastian Vettel şi-a exprimat din start gîndurile cu privire la acest subiect. "Sînt aici să cîştig titlul mondial. Acesta este obiectivul meu clar. Nu mă gîndesc la modificările care s-au făcut, toţi avem aceleaşi condiţii. Va fi un drum lung, dar nu imposibil", a afirmat Vettel, cel mai tînăr campion mondial din istoria Formulei 1.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
caneto
caneto  •  15 Martie 2012, 14:13

Lumea din F1 spune ca interzicerea difuzorului, incepand cu acest sezon, ar putea sa loveasca cel mai tare in Red Bull.

unmaker
unmaker  •  15 Martie 2012, 13:54

eu zic ca are toate sansele daca nu s-au facut modificari majore la celelalte monoposturi...sa vedem

Vezi toate comentariile (2)
Comentează