SPORTURI  »  BASCHET  »  GOLDEN STATE WARRIORS

73 istoric » Curry și Warriors au doborât un record uriaș deținut de Jordan și Bulls!

Articol de - Publicat joi, 14 aprilie 2016 07:41

Golden State Warriors a doborât recordul istoric deținut timp de 20 de ani de Chicago Bulls pentru cele mai multe victorii într-un sezon. Victoria cu Memphis Grizzlies, 125-104, este numărul 73, o performanță incredibilă pe care puțini o credeau posibilă.

Campioana NBA are un sezon fulminant. Cel mai bun start din istorie, 24 de victorii consecutive, plus cea mai lungă serie fără înfrângere pe teren propriu, 54 de meciuri. Deși oboseala începuse să își spună cuvântul pe final, cei de la Warriors au izbutit să își ducă la bun sfârșit și ultimul obiectiv din sezonul regulat, să depășească recordul deținut de Chicago.

Victoria numărul 73 a fost facilă. Cei de la Grizzlies n-au avut nicio șansă. Cu Steph Curry într-o seară aproape perfectă 46 de puncte, Golden State nu avea cum să rateze victoria. Până la pauză, MVP-ul de anul trecut bifase deja 7 coșuri de 3 puncte. După 43 de secunde din repriza a doua, acesta își trecea în cont și a 400-a aruncare reușită de 3p, record absolut în NBA.

Curry e primul jucător de la Jordan, din sezonul 91/92, care încheie sezonul regulat cu o medie de peste 30 de puncte și cu un procentaj al aruncărilor reușite de peste 50%!

O performanță remarcabilă, dar care nu va fi sărbătorită prea curând. Fără titlu, cele 73 de victorii înseamnă doar un parcurs fabulos și atât. În 1996, Chicago și-a spulberat adversarii și a pierdut numai 3 meciuri pe parcursul play-off-ului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
tipsy
tipsy  •  14 Aprilie 2016, 12:33

Ce seara de nba! pana la urma a fost aiurea ca s`a nimerit in acelasi timp cu retragerea lui kobe. Doua momente istorice, si Warriors au picat oarecum pe locul 2, desi au facut ceva ce nu stiu daca se va mai vedea vreodata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close