SPORTURI  »  BASCHET  »  INCIDENT

VIDEO Starul campionatului, bătut cu brutalitate după meciul de luni: „Doar datorită lui Dumnezeu a supraviețuit” + urmări groaznice

Alexei Shved, cel mai bun baschetbalist rus al ultimilor ani, a fost atacat luni seară de un grup de 5 bărbați, la ieșirea dintr-un restaurant din Moscova.
Alexei Shved, cel mai bun baschetbalist rus al ultimilor ani, a fost atacat luni seară de un grup de 5 bărbați, la ieșirea dintr-un restaurant din Moscova.

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2023 18:55 / Actualizat marti, 02 mai 2023 20:57

Alexei Shved, cel mai bun baschetbalist rus al ultimilor ani, a fost atacat luni seară de un grup de 5 bărbați, la ieșirea dintr-un restaurant din Moscova. Sportivul în vârstă de 34 de ani a suferit răni serioase, iar autoritățile îi caută acum pe făptași.

ȚSKA Moscova a fost eliminată luni seară în semifinalele play-off-ului din VTB United League, primul eșalon baschetbalistic al Rusiei, eșec dramatic în meciul cu numărul 7 al seriei contra lui Lokomotiv Kuban, scor 100-103. Pentru prima dată în ultimul deceniu, echipa a ratat prezența în ultimul act al campionatului.

VIDEO. Alexei Shved, bătut la ieșirea dintr-un restaurant din Moscova

După meci, Alexei Shved a mers să se regăsească într-un restaurant din capitala Rusiei. La ieșire a fost atacat de un grup de 5 bărbați, informație confirmată într-un comunicat emis de ȚSKA.

Alexei a suferit o rană serioasă la cap, din cauza impactului cu cimentul. A fost transfortat la spital cu ambulanța. Poliția a fost contactată și investighează incidentul. Din cauza rănilor, Shved nu va fi alături de echipă la următoarele meciuri
- Comunicat ȚSKA Moscova

Obrad Fimich, agentul lui Shved, a oferit detalii: „După meci, Alexei și soția lui au luat cina la un restaurant din centru. Un grup de tineri i-a așteptat afară. Fără motiv, au început să râdă de ei. Era clar că sunt beți. Alexei, o persoană liniștită de fel, a încercat să discute cu ei. Din păcate, huliganii au pornit o bătaie, 5 vs 1. 

A suferit un traumatism cranian, cu fracturi la nivelul capului. Doar Dumnezeu l-a ajutat să supraviețuiască. A fost o minune. Poate l-a ajutat și faptul că era sportiv profesionist, într-o formă fizică bună”.

Potrivit publicației Sport 24, Alexei suferă de amnezie retrogradă, nu își mai amintește nimic în legătură cu incidentul.

Starul campionatului, bătut cu brutalitate după meciul de luni: „Doar datorită lui Dumnezeu a supraviețuit” + urmări groaznice
Alexey Shved / FOTO: Imago

Produs al academiei lui ȚSKA Moscova, Alexei Shved a evoluat de-a lungul carierei la mai multe formații din NBA, Minnesota, Philadelphia, Houston și New York.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

EXCLUSIV Totul despre ascensiunea Irinei Begu și preview-ul „sfertului” de la Madrid: „Legendele tenisului vorbesc cu admirație despre Irina, ultimele luni au fost extraordinare”

Doi foști jucători ai naționalei masculine de handbal vorbesc despre valoarea actuală a echipei României: „Era penibil să nu ne calificăm"

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
paiazze
paiazze  •  02 Mai 2023, 21:02

Uite asa s-au facut aia cinci de o excursie gratuita in Ucraina. Nici nu mai trebuia scris ca erau beti. Erau rusi, sansele de a nu fi bauti erau mici.

cirus11
cirus11  •  02 Mai 2023, 20:25

Chestia asta ii poate termina cariera... uneori nu-ti revii complet dupa asa ceva, trebuie evitat orice stimulent care poate sa creasca presiunea intracraniana

VanBasten
VanBasten  •  02 Mai 2023, 20:22

E VTB United League, Adriene. B in loc de P. Nu inteleg cum n-ai bagat tu in titlu "Victorie de cota 7.40" Poate pentru ca ligile ruse nu sunt la Betano?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează