SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Back in business » Kobe Bryant a revenit pe teren după o pauză de opt luni: ”A fost ciudat!”

Kobe Bryant (în stînga) îl înfruntă pe DeMar DeRozan (Toronto), în meciul de revenire
Kobe Bryant (în stînga) îl înfruntă pe DeMar DeRozan (Toronto), în meciul de revenire

Articol de - Publicat marti, 10 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 decembrie 2013 21:46

"Nu am mai stat opt luni pe bară de cînd am fost în burta mamei", spune Kobe Bryant, după revenirea pe teren, alături de Lakers.

Vedeta celor de la Los Angeles Lakers a revenit duminică noapte, în meciul cu Toronto Raptors, pe care ai lui l-au pierdut, 94-106. Au trecut opt luni de la accidentarea gravă de la tendonul ahilian, care l-a ţinut departe de joc. Ar fi vrut să revină cu o victorie, dar nu s-a întîmplat aşa. Bryant recunoaşte că mai are mult pînă să ajungă la forma sa de dinainte de accidentare.

"Nu stau bine pe picioare"
Dar s-a văzut că i-a făcut plăcere să se întoarcă. A revenit relaxat şi zîmbitor. A înscris 9 puncte şi şi-a trecut în cont opt recuperări, patru pase decisive şi două intercepţii. Cifre foarte diferite de obiceiurile sale strălucitoare. "A fost ciudat", a mărturisit Kobe (35 de ani) la conferinţa de presă care a urmat partidei.

"Ultima dată cînd am stat opt luni pe bară a fost în burta mamei. De-asta mă bucur mult că am revenit. Meciul a fost însă un eşec. Nu mă simt normal, nu stau bine pe picioare. Ştiu că nu sînt în formă şi trebuie să mă refac", a spus Kobe, care din 1996 joacă la aceeaşi echipă, pentru care a devenit deja legendă.

"M-am rupt muncind toată vara ca să ajung aici. Am făcut tot ce a fost posibil. M-am pregătit, dar m-am simţit foarte ciudat cînd a trebuit să arunc la coş, în timpul meciului", a dat glas Kobe Bryant stărilor sale de pe teren.

30 de puncte a fost media pe meci reuşită de Bryant în playoff-ul din 2012

5 titluri de campion NBA are Kobe Bryant cu LA Lakers

4 titluri de MVP în All-Star Game are vedeta californiană

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează