SPORTURI  »  BASCHET  »  CSM TÎRGOVIŞTE-ICIM ARAD 70-62

Campioană a 11-a oară! » CSM Tîrgovişte s-a impus în finala cu ICIM ARAD, 3-1 la general

E chef la Tîrgovişte. Dîmboviţencele sărbătoresc cucerirea titlului
E chef la Tîrgovişte. Dîmboviţencele sărbătoresc cucerirea titlului

Articol de - Publicat joi, 08 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 08 mai 2014 00:30

CSM Tîrgovişte a cîştigat aseară al 11-lea titlu din istorie, trecînd cu 3-1 la general de rivalele de la Arad.

De un an de zile aşteaptă dîmboviţencele răzbunarea. Acum un sezon, la Tîrgovişte, în meciul decisiv, ICIM a cîştigat surprinzător, 85-82. Nici arădencele nu se aşteptau, mai ales că Tîrgovişte începuse partida conducînd cu 18-0!

CSM Tîrgovişte a terminat pe locul trei sezonul regulat, dar a început urcuşul final. A eliminat în semifinale pe CSU Alba Iulia şi s-a concentrat apoi pe partidele cu ICIM Arad. În chiar primul meci, la Arad, Tîrgovişte a învins 78-77.

A cedat apoi în over-time, 86-87, pentru ca în meciul trei să cîştige în prelungiri: 78-77. Aseară, în faţa a 2.500 de spectatori, echipa lui Dan Fleşeriu nu a mai vrut să le dea palpitaţii fanilor. A condus din primul şi pînă în ultimul minut, chiar şi la 20 de puncte diferenţă, şi s-a impus la final cu 70-62.

Lacrimile de tristeţe de acum un an pentru Chrissy Givens, Ancuţa Stoenescu şi celelalte tîrgoviştence s-au transformat aseară în lacrimi de bucurie. E al 11-lea titlu de campioană pentru CSM Tîrgovişte, în istorie, Aradul rămînînd cu nouă în palmares.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează