SPORTURI  »  BASCHET  »  

Demis!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 noiembrie 2008 00:00

După trei înfrîngeri din patru jocuri, ultima 84-90 cu Gaz Metan Mediaş, antrenorul Mihai Corui a fost pus pe liber


Armata americană de la Tîgu Mureş a rămas fără căpitan. Ieri, antrenorul Mihai Corui a anunţat că părăseşte echipa, ca urmare a celor trei eşecuri din campionat, în numai 4 etape, ultimul 84-90 cu Gaz Metan Mediaş! "Demisionez din funcţia de antrenor, demisionez din funcţia de vicepreşedinte şi din toate funcţiile avute. :X Ies cu capul sus, pentru că sînt mîndru de echipa mea şi de mine", a declarat tehnicianul, care a refuzat să dea alte detalii. 

Soarta lui Corui era decisă însă de luni seara, cînd Consiliul Director al clubului a decis că nu se poate face performanţă cu Mihai Corui la cîrmă. ;) Soluţia imediată dispusă de conducere a fost înlocuirea antrenorului. În vederea partidei de azi, care se va disputa în deplasare, cu Rapid, de pregătirea echipei se va ocupa Szaszgaspar Barnabas. Pentru înlocuirea lui Corui, mureşenii îl vizează pe actualul antrenor al Timişoarei, Dragan Petricevici. BC Mureş se află pe locul 11 în clasament.

7 jucători americani are în lot BC Mureş Tg. Mureş, cu care intenţiona să atace titlul în acest sezon

 

Petricevici, contactat!

Conducerea grupării Elba Timişoara a anunţat aseară că e la curent cu intenţia Mureşului de a-l angaja pe Dragan Petricevici. "Există o ofertă pentru Dragan Petricevici, extrem de tentantă din punct de vedere financiar. Din cîte am vorbit cu el, nu ar vrea să plece. Doreşte să se căsătorească la Timişoara. Însă, atîta vreme cît există probleme financiare la noi, nu se ştie. Mureşul are sponsori puternici", a spus vicepreşedintele Vermeşan. Petricevici nu a putut fi contactat. (Dana Surulescu)

 

Probleme de disciplină

Antrenorul Mihai Corui e vinovat doar parţial de rezultatele echipei. Surse bine informate susţin că o parte a jucătorilor are mari probleme cu disciplina. "E greu să-i convingi pe unii să fie punctuali. Lipsesc de la antrenamente şi invocă diverse motive, uneori puerile. În faţa acestor situaţii, Corui a fost prea domn, cum se zice", a declarat un apropiat al echipei.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează