SPORTURI  »  BASCHET  »  DOSARUL HARDY

Gipsy Gipsanu rămîne în arest preventiv! Mama lui Hardy, aşteptată în România

Ionuţ Tănăsoaia, cunoscut ca
Ionuţ Tănăsoaia, cunoscut ca "Gipsy Gipsanu"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 01 noiembrie 2012 14:02

Ionuţ Tănăsoaia, ucigaşul baschetbalistului Chauncey Hardy, va rămîne în arest preventiv, a hotărît ieri Tribunalul Giurgiu

Dosarul " Chauncey Hardy" continuă să fie de actualitate. Ieri, Tribunalul Giurgiu a fixat un nou termen de judecată pentru 10 decembrie, cînd în România urmează să vină şi mama lui Chauncey, Olamae, citată în acest dosar. Pînă atunci, Ionuţ Tănăsoaia, zis şi " Gipsy Gipsanu",  va rămîne în arest preventiv.

Chauncey Hardy a fost ucis pe 9 octombrie 2011 într-un club de noapte din Giurgiu. Baschetbalistul de la CSŞ-ul din localitate a decedat după ce a primit un pumn în bărbie şi s-a lovit puternic la cap în momentul impactului cu solul.

Ionuţ Tănăsoaia primise iniţial 5 ani de închisoare, dar Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a hotărît rejudecarea cazului.

Citeşte şi: Au casat sentinţa de 5 ani de închisoare! Dosarul ucigaşului lui Chauncey Hardy va fi rejudecat la Tribunalul Giurgiu

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
night_wolf
night_wolf  •  02 Noiembrie 2012, 00:57

Ar trebui omorat.

max2009
max2009  •  01 Noiembrie 2012, 20:10

in ce tara traim? cum sa dai doar 5 ani la omor? este praf justitia romana

imperator
imperator  •  01 Noiembrie 2012, 15:52
Postat de fartchild_saviola_t pe 01 Noiembrie 2012, 15:10

iar te bagi in seama vierme? nici macar nu sti sa faci diferenta intre o cioara si un roman....intre un incult manelistic gen gypsanu asta stelist 100% si un om cu o sapca`n cap......macar eu imi pun poza reala si nu ma ascund ca tine sub 100 de pseudonime pe acest site ;)

Păi ce mă și eu am avut poza reala la avatar, mulți m-au văzut cum arăt, dar am schimbat-o că aici nu suntem la matrimoniale ! : ))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează