SPORTURI  »  BASCHET  »  PROIECT

FOTO Starurile din NBA ar putea veni în România » Candidatura anunțată la întâlnirea dintre prim-ministrul Ciucă și secretarul general al FIBA

FOTO: https://gov.ro/
FOTO: https://gov.ro/

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 19:44 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 20:17

Andreas Zagklis, secretarul general al Federației Internaționale de Baschet, s-a întâlnit astăzi cu prim-ministrul Nicolae Ciucă, la invitația lui Carmen Tocală, președintele Federației Române de Baschet. La întrevedere a asistat și Gică Popescu. 

Discuțiile s-au concentrat asupra a doua mari subiecte. Primul a fost Campionatul Mondial de baschet 3x3 tineret, pe care România îl va organiza în luna octombrie a acestui an. 

Avertisment la nivel înalt, după scandalul provocat de Djokovic: „Pe 10 februarie e meciul Serbia - Australia, la Belgrad! Fanii vor fi încinși”
AVERTISMENT
Avertisment la nivel înalt, după scandalul provocat de Djokovic: „Pe 10 februarie e meciul Serbia - Australia, la Belgrad! Fanii vor fi încinși”

A fost adus în discuție și un proiect ambițios, organizarea unei grupe de la Campionatul Mondial masculin din anul 2027. România a mai avut o experiență asemănătoare în 2017, când în sala polivalentă din Cluj-Napoca s-au disputat meciuri de la European.

Secretarul general al FIBA, întâlnire cu prim-ministrul Nicolae Ciucă

„Apreciem, în mod deosebit, desemnarea României drept țară organizatoare a Campionatului Mondial de baschet 3x3 tineret, din luna octombrie a acestui an. Am înțeles că acest joc de baschet de 3x3 a fost introdus anul trecut la ediția Jocurilor Olimpice de la Tokyo și felicit Federația Română de Baschet pentru prezența la această premieră olimpică. 

România își dorește să devină partener activ în proiectele pe care FIBA le va demara în domeniul cercetării, medicinei sportive, comunicării, marketingului sau planificării. Este foarte important să putem beneficia de expertiza dumneavoastră în dezvoltarea acestui sport, atât în cadrul programelor, cât și la nivel instituțional”, a precizat premierul Ciucă, conform unui comunicat emis de Guvernul României. 

Citește și alte știri din baschet: 

Povestea incredibilă a lui Ja Morant, baschetbalistul de elită descoperit din întâmplare » Totul a plecat de la foamea unui antrenor!

GALERIE FOTO S-a tras cortina peste baschetul 3x3. A avut loc ultimul eveniment al anului, sârbii fiind campionii finalei mondiale

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  12 Ianuarie 2022, 12:25

Tara arde, iar *** lui Iohannis bat mingea

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează