SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO Decizie drastică în NBA! Vedeta care i-a dat un pumn în față adversarului și-a aflat pedeapsa: „Are un istoric de acte nesportive”

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2023 08:53 / Actualizat luni, 18 decembrie 2023 10:15

Draymond Green (33 de ani), baschetbalistul lui Golden State Warriors, a fost suspendat pe o perioadă nedeterminată.

NBA a dat verdictul în cazul lui Draymond Green, jucătorul care în meciul Golden State Warriors - Pheonix Suns (116-119) și-a lovit cu pumnul un advesar.

VIDEO. Draymond Green, suspendat pe o perioadă nedeterminată, după ce și-a lovit adversarul cu pumnul

Comisia din NBA a decis să-l suspende pe o perioadă nedeterminată pe baschetbalistul campioanei de acum doi ani.

„Draymond Green a fost suspendat pentru o perioadă nedeterminată pentru lovirea lui Jusuf Nurkic în față. Această decizie a luat în calcul faptul că Green are un istoric de acte nesportive.

Suspendarea lui va începe imediat. El va trebui să îndeplinească anumite condiții ale Ligii și ale echipei înainte de a putea juca din nou”, se arată în comunicatul emis de NBA.

Cum s-a apărat Draymond Green

„Mă trăgea de șold și m-am rotit ca să pară un fault mai evident. Și l-am atins. După cum știți, nu sunt genul care să își prezinte scuze pentru lucruri pe care a dorit să le facă. De această dată vreau să-i prezint scuze lui Jusuf, pentru că nu a existat intenția de a-l lovi. 

Mă folosesc de brațe ca să accentuez contactele. Urmăresc să obțin faultul. Asta am încercat să fac, pentru că mă tot trăgea de șold. Așa că m-am rotit și, din nefericire, l-am lovit. Deci, așa cum am spus, îmi prezint scuzele lui Jusuf pentru că n-am avut intenția să-l lovesc”, a spus Draymond Green într-o conferință de presă, imediat după meci.

Citește și: 

Nick Kyrgios „mătură” cu legenda tenisului: „El l-a făcut de rahat, Djokovic l-ar mânca de viu!”

Știm semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin » Franța împotriva „armatei nordice”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (5)
Razmataz
Razmataz  •  18 Decembrie 2023, 10:10

Nenea ziaristul, campioana NBA din sezonul trecut e Denver :)

razvyyc
razvyyc  •  16 Decembrie 2023, 19:08

Ja Morant a luat 2 suspendări uriașe pentru mult mai puțin. Lui Green i-au permis cam multe iar actele de violență s-au înmulțit.

rumunek
rumunek  •  15 Decembrie 2023, 13:25

Cine să-l creadă, după câte a făcut.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează