SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO Scene șocante într-un meci cu miză din NBA » Starul „lupilor” i-a aplicat o „directă” de dreapta unui coleg

Rudy Gobert (30 de ani) l-a lovit pe Kyle Anderson (29 de ani), coechipierul de la Minnesota Timberwolves, chiar în timpul meciului cu New Orleans Pelicans, din ultima rundă a sezonului regular din NBA.
Rudy Gobert (30 de ani) l-a lovit pe Kyle Anderson (29 de ani), coechipierul de la Minnesota Timberwolves, chiar în timpul meciului cu New Orleans Pelicans, din ultima rundă a sezonului regular din NBA.

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 01:17 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 09:48

Rudy Gobert (30 de ani) l-a lovit pe Kyle Anderson (29 de ani), coechipierul de la Minnesota Timberwolves, chiar în timpul meciului cu New Orleans Pelicans, scor 113-108 din ultima rundă a sezonului regular din NBA. 

Minnesota Timberwolves - New Orleans Pelicans a fost unul dintre puținele meciuri cu miză din ultima rundă a sezonului regular. „Lupii” căutau o clasare mai sus în play-in, chiar peste rivalii de astăzi, iar „pelicanii” încercau „să fure” in-extremis ultima poziție din play-off.

Cu ce fotbalist celebru s-a fotografiat astăzi Simona Halep: „Asta da surpriză!”
INEDIT
Cu ce fotbalist celebru s-a fotografiat astăzi Simona Halep: „Asta da surpriză!”

Rudy Gobert și-a lovit colegul în Minnesota - New Orleans

Disputa a avut parte și de un moment mai puțin plăcut. Francezul Rudy Gobert, unul dintre cei mai buni apărători din ligă, sosit în Minneapolis în acest sezon, i-a aplicat o corecție fizică lui Kyle Anderson. 

Totul s-a petrecut în timpul unui time-out. După un schimb intens de replici, Rudy i-a aplicat o „directă” de dreapta. Cei doi au fost despărțiți de colegi. 

Gobert n-a mai fost folosit din acel moment, a rămas cu doar 13 minute în meci. Anderson a continuat și a încheiat cu 8 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive. 

A contribuit la o victorie importantă a celor de la Minnesota, scor 113-108. „Lupii” au încheiat pe locul 8 sezonul regular în Conferința de Vest și vor lupta cu LA Lakers, în play-in, pentru calificarea în play-off.

Gobert, despre atitudinea lui Anderson: „Uneori e un pic cam agresiv în limbaj”

Tensiunile existau deja în vestiarul celor de la Timberwolves. Chiar ieri, Gobert a fost întrebat într-o conferință de presă despre atitudine „de șef” a lui Anderson. 

Kyle vrea să câștige. Da, uneori e un pic cam agresiv în limbaj, dar eu nu o iau personal. Încerc să transform totul într-un lucru pozitiv, să devin cea mai bună versiune a mea. Ador concurența, îmi place ce face pe parchet. Îi face și pe cei din jur mai buni
- Rudy Gobert

Citește și alte știri din sportul internațional: 

FOTO Cu ce fotbalist celebru s-a fotografiat astăzi Simona Halep: „Asta da surpriză!”

FOTO De asta a căzut lupta istorică dintre Tyson Fury și Oleksandr Usyk? Imaginea care „a activat” internetul

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
ChristianTerneus
ChristianTerneus  •  24 Aprilie 2023, 23:07

I think Rudy lost his temper. He should have handled that in private.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  10 Aprilie 2023, 21:28

...aia nu a fost directa ...mai mult l a mangaiat ...colegii au intervenit repede ...

morzadobflicster
morzadobflicster  •  10 Aprilie 2023, 17:17

Desi a fost agresor, e cam greu pentru Wolves sa scape de Rudy. Cu un contract de $40 milioane pe an, va fi foarte greu sa se gaseasca o echipa amatoare sa-l transfere.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează