SPORTURI  »  BOX  »  BUTE-PASCAL

Bute-Pascal nu se vede în România » Meciul de pe 18 ianuarie nu a fost cumpărat de nici o televiziune din ţară

Lucian Bute va fi din nou în lumina reflectoarelor pe 18 ianuarie // Foto: Alex Nicodim
Lucian Bute va fi din nou în lumina reflectoarelor pe 18 ianuarie // Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 ianuarie 2014 21:34

Nici o televiziune autohtonă nu a cumpărat drepturile TV ale partidei dintre Lucian Bute şi Jean Pascal, din 18 ianuarie.

Mai sînt 10 zile până la partida lui Lucian Bute contra canadianului Jean Pascal, de la Montreal. Iniţial, meciul trebuia să se dispute pe 25 mai 2013, dar a fost amînat după ce românul s-a accidentat la braţul drept şi a trebuit să fie operat.

Interesul pentru întîlnire, în Canada, este unul uriaş. Centre Bell, sala în care se va disputa partida, va fi arhiplină, vînzîndu-se toate cele 21.000 de bilete, inclusiv cele mai scumpe, la 1.310 dolari bucata! Bute va avea mai mulţi admiratori decît canadianul de origine haitiană, fiind de departe cel mai iubit pugilist de la Montreal.

"Voi face show, o să cîştig!"
Pe siteul oficial al clubului său, Inter box, Lucian Bute a postat un mesaj video prin care mulţumeşte susţinătorilor şi le dă asigurări că va învinge pe 18 ianuarie. "Vă doresc sănătate şi un An Nou bun! Vă mulţumesc că sînteţi alături de mine! Sînt foarte bine pregătit. O să fie un show. Am multă încredere şi voi cîştiga!", a transmis Lucian.

"Va încasa ultima sa bursă!"
Jean Pascal nu a ratat în ultimul timp nici un prilej să-şi ironizeze adversarul şi să-l ameninţe cu bătaia! "Mai e puţin pînă la luptă, sper să nu se dea din nou lovit, ca în vară!", a spus Pascal. El a dezvăluit şi bursa de meci a lui Lucian Bute: 2 milioane de dolari.

"Are două milioane de dolari şi de motive ca să accepte lupta. E foarte bine, va încasa mulţi bani la ultima sa luptă, pentru că sînt sigur că-l voi face să se retragă", a adăugat pugilistul de culoare.

ProTV în pole-position
Meciul dintre Bute şi Pascal nu a fost achiziţionat pînă acum de nici o televiziune din România. Interbox e în negocieri avansate însă, din cîte se pare, cu ProTV, televiziunea care a mai transmis şi alte dispute ale lui Lucian.

Ultimul meci al românului, cel pentru unificarea titlurilor IBF şi WBA, contra englezului Carl Froch, de la Nottingham, a fost transmis în România de Money Channel. În SUA meciul va fi transmis de HBO, în Marea Britanie de BoxNation şi în Canada pe Indigo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
andrei.suvis
andrei.suvis  •  15 Ianuarie 2014, 11:33

Interesul esential are legatura cu Canada: se desfasoara intre doi sportivi canadieni, care se afla in acelasi punct al carierei, ambii fiind invinsi de Froch si avand aceleasi sperante din cadrul acestui meci. Asa ca, dupa esecul din Romania, de ce s-ar astepta cineva sa mai suscite interesul o partida a unui invins? Ca asa este vazut, in Romania, dupa 2012, Bute. In rest, era moiv de mandrie nationala. ://www.romaniatv.net/tag/lucian-bute_3122

fortzastiinta
fortzastiinta  •  12 Ianuarie 2014, 12:48

Fortza Lucian !!!!!!!!!!1....sper sa poata sa se razbune pe Froch .

glorie
glorie  •  08 Ianuarie 2014, 15:00

Totusi, ba ce titluri aveti si voi! Cica nu se vede... Nu e stabilit inca, mai bine ati fi scris ca nu a fost inca cumparat!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează