SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Declaraţii incendiare ale lui Rudel Obreja la Radio GSP! Vezi ce spune despre meciul Doroftei-Gatti, dar şi despre problemele de sănătate ale "Moşului"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 11 octombrie 2012 21:22

Preşedintele FRB, Rudel Obreja, a intrat în direct la Radio GSP pentru a lămuri anumite aspecte în legătură cu disputa cu fostul campion mondial WBA la categoria semi-uşoară, Leonard Doroftei, dar şi cu fostul antrenor al acestuia, Titi Tudor. Oficialul a declarat la Radio GSP.

"Gest absolut josnic făcut de Titi Tudor de a înregistra o discuţie pe care am avut-o în particular, era în familia boxului acea discuţie. După ce s-a terminat şedinţa biroului federal stăteam de vorbă ca în familie, discutam nişte chestiuni. Discuţia a fost mult mai lungă. Eu am auzit un minut de înregistrare, cu siguranţă Titi Tudor a venit pregătit cu cine ştie ce aparate sau poate discuţia a fost înregistrată cu telefonul mobil. Fidelitatea discuţiei este foarte bună, de aceea mă gîndesc că a avut ceva la el. Înainte de toate vreau să subliniez acest gest josnic. Nu eram doar eu acolo, ci vreo 14-15 persoane cînd a avut loc discuţia asta.


Discuţia era la timpul trecut, eu vorbeam acolo despre faptul că Doroftei îmi spusese public la Realitatea că eu nu aş fi avut performanţe în box, eu discutam cu oamenii acolo şi rememoram o discuţie care avusese loc cu 25 de ani în urmă, atunci cînd Doroftei era un nimeni şi cînd eu eram căpitanul lotului naţional şi olimpic şi cînd Doroftei se uita la mine şi-mi spunea "săru'mîna". În lumea sportului, în momentul în care ajungi la un nivel, tinerii îţi poartă un respect. Doroftei promitea mult la vremea respectivă şi tinerii ca el stăteau pe lîngă noi, cei cu experienţă. Multă vreme, el a fost ca un ucenic pentru mine, stătea în Canada, îmi trimitea faxuri, casete video. Viorel Sima mi-e martor. El este finul meu, ca să nu avem discuţii, l-am cununat pe Viorel, dar nu mai sîntem în relaţii aşa bune. Pe vremea aia, mi-a trimis o casetă ca să examinez modul în care boxează şi să-i spun şi lui la ce ar trebui să mai lucreze.
Doroftei mă privea ca pe boxerul ăla mai mare, cu mai multă experienţă. A avut această reverenţă faţă de mine, şi eu l-am respectat întotdeauna.

Termenul pe care l-am folosit eu la această şedinţă despre Doroftei era privat, cu siguranţă în momentul în care o exprimare de genul ăsta devine publică, ea capătă altă conotaţie. Şi eu îmi cer scuze pentru acest lucru şi pentru faptul că o asemenea discuţie a ajuns în public. Dar, în privat, cu toţii folosim astfel de termeni. Nu există ameninţare acolo, am spus doar că m-a deranjat pentru că după Beijing, Doroftei m-a sunat să mă felicite pentru ceea ce am făcut eu acolo, să-mi mulţumească şi să spună că Slavă Domnului că cineva a ridicat problema şi că au fost şi ei furaţi de atîtea ori.

Eu doar povesteam nişte situaţii petrecute între mine şi el. Mă nemulţumeşte şi mă dezgustă reacţia lui Doroftei, el vorbeşte altfel cu mine în particular. Acum, dacă tot ne-am bălăcărit în public, măcar s-o facem pînă la capăt, iar publicul să tragă concluziile.

Doroftei s-a întors în România de 10 ani, nu mai face box, dar apare mereu la TV şi ne ameninţă ba că-şi face meci de retragere, ba că se apucă din nou de box, poveşti de genul ăsta. E dreptul lui, treaba lui, viaţa lui, nu e treaba mea. N-a făcut însă nimic, luaţi materialele din presă, intraţi pe google şi căutaţi. A zis că el va face boxeri ca el, dar nu s-a implicat cu absolut nimic în boxul românesc în ultimii 10 ani. Eu l-am pus antrenor de lot naţional, l-a luat Feri Vaştag lîngă el, venea o zi la antrenament, alte trei nu mai venea că avea treabă la televiziune. Îi spuneam: "Moşule, eu semnez nişte deconturi, dacă cineva vine acolo şi nu te găseşte, e fraudă" şi-mi spunea că el are treabă, că nu poate să stea să spele protezele ălora. După aceea, i-am propus funcţia de preşedinte al ligii de box profesionist, care nu s-a înfiinţat nici pînă acum, acum o tot scoate că ar fi fost doar o funcţie onorifică. El acceptase atunci, după o discuţie de o oră cu mine şi cu Feri Vaştag, am coborît în faţa presei, am anunţat public decizia, după care a luat el cuvîntul şi a spus că nu-l interesează funcţia asta, că a vrut doar să vadă dacă eu mă ţin de cuvînt. M-a făcut şi ne-a făcut pe toţi de rîs în faţa presei, reprezentanţii media se uitau la noi şi nu înţelegeau nimic.

În 2001, cînd a avut loc revanşa lui cu Balbi la Bucureşti, el era să moară în vestiar, în baie. A trecut prin nişte momente foarte grele, după un meci foarte greu. Eu l-am luat cu maşina mea şi m-am dus, cu claxoane şi cu fază lungă pînă la spitalul de urgenţă, din Floreasca, am stat acolo toată noaptea cu el, n-am vrut să plec, am stat numai lîngă el. Nu am plecat nici în momentul în care a făcut RMN, în momentul în care există radiaţii în cameră, pentru că mi-a fost frică să nu moară. La camera de primire acolo, oamenii nici nu înţelegeau cine e, acolo e multă zăpăceală. Am blocat prin intermediul unor băieţi de acolo uşa, pentru ca presa să nu aibă acces. Era într-o situaţie neplăcută, un campion mondial pe targă arăta prost după meci, am încercat să-i apăr imaginea. Îi scădea pulsul la 30 sau la 40, am stat toată noaptea lîngă el. Martori sînt Feri Vaştag, Adrian Fetecău şi soţia lui Doroftei, care a stat lîngă el toată noaptea.

Sînt dezamăgit pentru felul în care el se comportă acum, în condiţiile în care eu am făcut nişte gesturi pentru el. Sigur, vin şi spun asta acum, după 11 ani, poate oamenii nu mai cred"

Întrebat de unde a plecat acest conflict, Obreja a spus: "De la o chestiune patologică a lui şi medicală, care a fost diagnosticată în Canada, vă spun asta în premieră absolută. Poate vom avea vreodată posibilitatea să stăm faţă în faţă şi să-i spun acest lucru. Toată lumea l-a luat în braţe ca pe un erou, sigur, a fost un erou în ring şi asta nu contest. A fost un erou. Dar a scos o nebunie, mie mi-e jenă să spun asta şi îi cer scuze soţiei lui. Dar povestea asta că Lucian Bute i-ar fi făcut ochi dulci soţiei lui, e scoasă de el. El a dat primul interviu la Fanatik în 2008, dacă nu greşesc, în care a afirmat aşa ceva. După care l-a sunat pe Lucian, Lucian mi-a arătat şi mi-a zis: "Uite cine sună", iar eu i-am spus: "Răspunde-i" şi i-a propus lui Lucian să dea dezminţire, iar Bute i-a zis: "Dă tu, eu n-am făcut asemenea declaraţii şi nu am de ce să dau dezminţire la ceva ce nu am declarat!". Vă spun pentru că asta e o imensitate, o nebunie.

Soţia lui nu e un om de genul ăsta, nici vorbă, nici Lucian nu e omul care să facă aşa ceva. Doroftei a scos chestia asta în public. Are o gelozie pe Lucian şi pe faptul că Lucian a luat prim-planul în atenţia publicului în privinţa boxului profesionist. Uitaţi-vă la evoluţiile şi la declaraţiile lui Doroftei pe toată perioada asta de 5 ani de zile, de cînd Lucian e campion şi veţi vedea toate criticile pe care le-a avut la adresa lui Lucian. El e gelos pe faptul că Lucian i-a luat faţa, el e bolnav după imagine şi îi place permanent să fie în faţă, să apară la TV. D-asta face permanent turul televiziunilor şi se maimuţăreşte pe la toate emisiunile.

Cu toate riscurile spun lucrul ăsta, pentru că nu se mai poate, ne ajunge, îmi ajunge şi mie. Lucian n-o să dea declaraţii în sensul ăsta, eu l-am sfătuit de cele mai multe ori să nu se bage în circul ăsta. A zis despre Lucian că n-a boxat cu nimeni, că el e cel mai mare boxer, că el a avut două cariere etc. Binenţeles, lucrurile astea sînt reale, nu le-a contestat nimeni, dar de unde şi pînă unde toate comparaţiile astea, această întrecere. Eu i-am zis: "Moşule, stai liniştit că nu-ţi fură nimeni ţie locul, tu eşti o statuie pusă pe un piedestal şi o să rămîi acolo, nu o să te mute nimeni de acolo ca să-l pună pe Bute. Dacă va fi să fie şi Lucian un monument, va fi şi el. Şi mai sînt şi alţii, cum a fost Vaştag, cum a fost Leu, fraţii Simion şi alţi mari boxeri ai României. A fost vremea ta, a venit vremea lui, va trece şi vremea lui şi vor veni alţii, nu vrei să-l sprijinim?" El îmi răspundea întruna că are două cariere, el e cel mai, că el s-a bătut cu cine s-a bătut.

Faptul că eu am fost mereu lîngă Lucian Bute şi că l-am sprijinit mereu, pentru că Lucian e un caracter deosebit, chestia asta nu i-a plăcut şi m-a identificat pe mine ca fiind cel care i-a făcut rău. Presa şi publicul nu-l cunoaşte pe Doroftei, nu ştiu ce fel de tip de om, ce caracter are. Îl vedeţi 30 de minute la o emisiune, e plăcut, spontan, ştie să vorbească, să se facă plăcut, se maimuţăreşte, iar lumea îl place pentru că ăsta e şi nivelul majorităţii în ţara asta, ca să spun lucrurilor pe nume pînă la capăt.

Sînt dezamăgit de asemenea pentru că am stat în vestiar după meciul cu Gatti, în 2002, de la Atlantic City, am fost acolo, ştiu nişte lucruri. El ştie bine ce ştiu eu şi nu numai eu, am fost acolo mai mulţi. Am fost la el în cameră după ce s-a terminat meciul şi am stat în permanenţă cu el, asta ca să tot discutăm pînă la urmă, dacă tot sîntem aşa de sinceri.

Nu i-am jignit, nici nu i-am ameninţat pe Doroftei şi pe Feri Vaştag. Ba, mai mult, Feri e cel mai îndreptăţit să preia şefia FRB. Vrem să-l determinăm, împreună cu doamna Tocală, să-l accepte.

Doroftei a fost diagnosticat în Canada ca avînd o anume afecţiune medicală, nu că a suferit-o în Canada, doar a fost diagnosticat acolo, nu dau mai multe detalii deocamdată, va veni momentul şi pentru asta. E o afecţiune ruşinoasă, care explică modul lui de a se comporta.

Povestea cu Gatti, ştie foarte bine el despre ce e vorba, mă opresc deocamdată aici. Cine a văzut meciul, cine are habar de box, ştie la ce mă refer. O să vedem la timpul respectiv. Meciul cu Callist, care trebuia să aibă loc la Bucureşti şi n-a mai avut. Eu am fost în comentariu la televiziunea română în timpul cîntarului, eram cu căştile pe urechi atunci, nu s-a mai făcut cîntarul şi după aceea eu m-am dus la el în cameră şi ştiu nişte lucruri, şi ştiu nişte lucruri pe care lumea nu le ştie şi legate de regulament şi ce trebuia să se întîmple în situaţiile alea, el ştie poveştile astea, care nu-s poveşti, sînt lucruri reale. Toate lucrurile astea mă îndreptăţesc să fiu dezamăgit de atitudinea lui, pentru ce vine el acum să mă numească groparul boxului românesc şi spune că trebuie să mă dau la o parte?"

Preşedintele FRB, Rudel Obreja, a intrat în direct la Radio GSP pentru a lămuri anumite aspecte în legătură cu disputa cu fostul campion mondial WBA la categoria semi-uşoară, Leonard Doroftei, dar şi cu fostul antrenor al acestuia, Titi Tudor. Oficialul a declarat la Radio GSP.

"Gest absolut josnic făcut de Titi Tudor de a înregistra o discuţie pe care am avut-o în particular, era în familia boxului acea discuţie. După ce s-a terminat şedinţa biroului federal stăteam de vorbă ca în familie, discutam nişte chestiuni. Discuţia a fost mult mai lungă. Eu am auzit un minut de înregistrare, cu siguranţă Titi Tudor a venit pregătit cu cine ştie ce aparate sau poate discuţia a fost înregistrată cu telefonul mobil. Fidelitatea discuţiei este foarte bună, de aceea mă gîndesc că a avut ceva la el. Înainte de toate vreau să subliniez acest gest josnic. Nu eram doar eu acolo, ci vreo 14-15 persoane cînd a avut loc discuţia asta.

Discuţia era la timpul trecut, eu vorbeam acolo despre faptul că Doroftei îmi spusese public la Realitatea că eu nu aş fi avut performanţe în box, eu discutam cu oamenii acolo şi rememoram o discuţie care avusese loc cu 25 de ani în urmă, atunci cînd Doroftei era un nimeni şi cînd eu eram căpitanul lotului naţional şi olimpic şi cînd Doroftei se uita la mine şi-mi spunea "săru'mîna". În lumea sportului, în momentul în care ajungi la un nivel, tinerii îţi poartă un respect. Doroftei promitea mult la vremea respectivă şi tinerii ca el stăteau pe lîngă noi, cei cu experienţă. Multă vreme, el a fost ca un ucenic pentru mine, stătea în Canada, îmi trimitea faxuri, casete video. Viorel Sima mi-e martor. El este finul meu, ca să nu avem discuţii, l-am cununat pe Viorel, dar nu mai sîntem în relaţii aşa bune. Pe vremea aia, mi-a trimis o casetă ca să examinez modul în care boxează şi să-i spun şi lui la ce ar trebui să mai lucreze.
Doroftei mă privea ca pe boxerul ăla mai mare, cu mai multă experienţă. A avut această reverenţă faţă de mine, şi eu l-am respectat întotdeauna.

Termenul pe care l-am folosit eu la această şedinţă despre Doroftei era privat, cu siguranţă în momentul în care o exprimare de genul ăsta devine publică, ea capătă altă conotaţie. Şi eu îmi cer scuze pentru acest lucru şi pentru faptul că o asemenea discuţie a ajuns în public. Dar, în privat, cu toţii folosim astfel de termeni. Nu există ameninţare acolo, am spus doar că m-a deranjat pentru că după Beijing, Doroftei m-a sunat să mă felicite pentru ceea ce am făcut eu acolo, să-mi mulţumească şi să spună că Slavă Domnului că cineva a ridicat problema şi că au fost şi ei furaţi de atîtea ori.

Eu doar povesteam nişte situaţii petrecute între mine şi el. Mă nemulţumeşte şi mă dezgustă reacţia lui Doroftei, el vorbeşte altfel cu mine în particular. Acum, dacă tot ne-am bălăcărit în public, măcar s-o facem pînă la capăt, iar publicul să tragă concluziile.

Doroftei s-a întors în România de 10 ani, nu mai face box, dar apare mereu la TV şi ne ameninţă ba că-şi face meci de retragere, ba că se apucă din nou de box, poveşti de genul ăsta. E dreptul lui, treaba lui, viaţa lui, nu e treaba mea. N-a făcut însă nimic, luaţi materialele din presă, intraţi pe google şi căutaţi. A zis că el va face boxeri ca el, dar nu s-a implicat cu absolut nimic în boxul românesc în ultimii 10 ani. Eu l-am pus antrenor de lot naţional, l-a luat Feri Vaştag lîngă el, venea o zi la antrenament, alte trei nu mai venea că avea treabă la televiziune. Îi spuneam: "Moşule, eu semnez nişte deconturi, dacă cineva vine acolo şi nu te găseşte, e fraudă" şi-mi spunea că el are treabă, că nu poate să stea să spele protezele ălora. După aceea, i-am propus funcţia de preşedinte al ligii de box profesionist, care nu s-a înfiinţat nici pînă acum, acum o tot scoate că ar fi fost doar o funcţie onorifică. El acceptase atunci, după o discuţie de o oră cu mine şi cu Feri Vaştag, am coborît în faţa presei, am anunţat public decizia, după care a luat el cuvîntul şi a spus că nu-l interesează funcţia asta, că a vrut doar să vadă dacă eu mă ţin de cuvînt. M-a făcut şi ne-a făcut pe toţi de rîs în faţa presei, reprezentanţii media se uitau la noi şi nu înţelegeau nimic.

În 2001, cînd a avut loc revanşa lui cu Balbi la Bucureşti, el era să moară în vestiar, în baie. A trecut prin nişte momente foarte grele, după un meci foarte greu. Eu l-am luat cu maşina mea şi m-am dus, cu claxoane şi cu fază lungă pînă la spitalul de urgenţă, din Floreasca, am stat acolo toată noaptea cu el, n-am vrut să plec, am stat numai lîngă el. Nu am plecat nici în momentul în care a făcut RMN, în momentul în care există radiaţii în cameră, pentru că mi-a fost frică să nu moară. La camera de primire acolo, oamenii nici nu înţelegeau cine e, acolo e multă zăpăceală. Am blocat prin intermediul unor băieţi de acolo uşa, pentru ca presa să nu aibă acces. Era într-o situaţie neplăcută, un campion mondial pe targă arăta prost după meci, am încercat să-i apăr imaginea. Îi scădea pulsul la 30 sau la 40, am stat toată noaptea lîngă el. Martori sînt Feri Vaştag, Adrian Fetecău şi soţia lui Doroftei, care a stat lîngă el toată noaptea.

Sînt dezamăgit pentru felul în care el se comportă acum, în condiţiile în care eu am făcut nişte gesturi pentru el. Sigur, vin şi spun asta acum, după 11 ani, poate oamenii nu mai cred"

Întrebat de unde a plecat acest conflict, Obreja a spus: "De la o chestiune patologică a lui şi medicală, care a fost diagnosticată în Canada, vă spun asta în premieră absolută. Poate vom avea vreodată posibilitatea să stăm faţă în faţă şi să-i spun acest lucru. Toată lumea l-a luat în braţe ca pe un erou, sigur, a fost un erou în ring şi asta nu contest. A fost un erou. Dar a scos o nebunie, mie mi-e jenă să spun asta şi îi cer scuze soţiei lui. Dar povestea asta că Lucian Bute i-ar fi făcut ochi dulci soţiei lui, e scoasă de el. El a dat primul interviu la Fanatik în 2008, dacă nu greşesc, în care a afirmat aşa ceva. După care l-a sunat pe Lucian, Lucian mi-a arătat şi mi-a zis: "Uite cine sună", iar eu i-am spus: "Răspunde-i" şi i-a propus lui Lucian să dea dezminţire, iar Bute i-a zis: "Dă tu, eu n-am făcut asemenea declaraţii şi nu am de ce să dau dezminţire la ceva ce nu am declarat!". Vă spun pentru că asta e o imensitate, o nebunie.

Soţia lui nu e un om de genul ăsta, nici vorbă, nici Lucian nu e omul care să facă aşa ceva. Doroftei a scos chestia asta în public. Are o gelozie pe Lucian şi pe faptul că Lucian a luat prim-planul în atenţia publicului în privinţa boxului profesionist. Uitaţi-vă la evoluţiile şi la declaraţiile lui Doroftei pe toată perioada asta de 5 ani de zile, de cînd Lucian e campion şi veţi vedea toate criticile pe care le-a avut la adresa lui Lucian. El e gelos pe faptul că Lucian i-a luat faţa, el e bolnav după imagine şi îi place permanent să fie în faţă, să apară la TV. D-asta face permanent turul televiziunilor şi se maimuţăreşte pe la toate emisiunile.

Cu toate riscurile spun lucrul ăsta, pentru că nu se mai poate, ne ajunge, îmi ajunge şi mie. Lucian n-o să dea declaraţii în sensul ăsta, eu l-am sfătuit de cele mai multe ori să nu se bage în circul ăsta. A zis despre Lucian că n-a boxat cu nimeni, că el e cel mai mare boxer, că el a avut două cariere etc. Binenţeles, lucrurile astea sînt reale, nu le-a contestat nimeni, dar de unde şi pînă unde toate comparaţiile astea, această întrecere. Eu i-am zis: "Moşule, stai liniştit că nu-ţi fură nimeni ţie locul, tu eşti o statuie pusă pe un piedestal şi o să rămîi acolo, nu o să te mute nimeni de acolo ca să-l pună pe Bute. Dacă va fi să fie şi Lucian un monument, va fi şi el. Şi mai sînt şi alţii, cum a fost Vaştag, cum a fost Leu, fraţii Simion şi alţi mari boxeri ai României. A fost vremea ta, a venit vremea lui, va trece şi vremea lui şi vor veni alţii, nu vrei să-l sprijinim?" El îmi răspundea întruna că are două cariere, el e cel mai, că el s-a bătut cu cine s-a bătut.

Faptul că eu am fost mereu lîngă Lucian Bute şi că l-am sprijinit mereu, pentru că Lucian e un caracter deosebit, chestia asta nu i-a plăcut şi m-a identificat pe mine ca fiind cel care i-a făcut rău. Presa şi publicul nu-l cunoaşte pe Doroftei, nu ştiu ce fel de tip de om, ce caracter are. Îl vedeţi 30 de minute la o emisiune, e plăcut, spontan, ştie să vorbească, să se facă plăcut, se maimuţăreşte, iar lumea îl place pentru că ăsta e şi nivelul majorităţii în ţara asta, ca să spun lucrurilor pe nume pînă la capăt.

Sînt dezamăgit de asemenea pentru că am stat în vestiar după meciul cu Gatti, în 2002, de la Atlantic City, am fost acolo, ştiu nişte lucruri. El ştie bine ce ştiu eu şi nu numai eu, am fost acolo mai mulţi. Am fost la el în cameră după ce s-a terminat meciul şi am stat în permanenţă cu el, asta ca să tot discutăm pînă la urmă, dacă tot sîntem aşa de sinceri.

Nu i-am jignit, nici nu i-am ameninţat pe Doroftei şi pe Feri Vaştag. Ba, mai mult, Feri e cel mai îndreptăţit să preia şefia FRB. Vrem să-l determinăm, împreună cu doamna Tocală, să-l accepte.

Doroftei a fost diagnosticat în Canada ca avînd o anume afecţiune medicală, nu că a suferit-o în Canada, doar a fost diagnosticat acolo, nu dau mai multe detalii deocamdată, va veni momentul şi pentru asta. E o afecţiune ruşinoasă, care explică modul lui de a se comporta.

Povestea cu Gatti, ştie foarte bine el despre ce e vorba, mă opresc deocamdată aici. Cine a văzut meciul, cine are habar de box, ştie la ce mă refer. O să vedem la timpul respectiv. Meciul cu Callist, care trebuia să aibă loc la Bucureşti şi n-a mai avut. Eu am fost în comentariu la televiziunea română în timpul cîntarului, eram cu căştile pe urechi atunci, nu s-a mai făcut cîntarul şi după aceea eu m-am dus la el în cameră şi ştiu nişte lucruri, şi ştiu nişte lucruri pe care lumea nu le ştie şi legate de regulament şi ce trebuia să se întîmple în situaţiile alea, el ştie poveştile astea, care nu-s poveşti, sînt lucruri reale. Toate lucrurile astea mă îndreptăţesc să fiu dezamăgit de atitudinea lui, pentru ce vine el acum să mă numească groparul boxului românesc şi spune că trebuie să mă dau la o parte?"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
daramis
daramis  •  12 Octombrie 2012, 11:27

Una peste alta mi am schimbat parerea despre rudel.Nigaru` e inteligent,are fluenta in rationament,o da bine din vorbe,stie sa puna punctul pe i,e coerent. O cioara aparte,bravo lui.Respect.

dblock
dblock  •  12 Octombrie 2012, 01:14

noi aici vorbim strict despre Obreja si functia lui de la box, ce treaba are Doroftei....oricum si asta acum s-a trezit din frustrare, lasa tata obreja ca Leonard pentru noi a vorbit in ring, si ce a vorbit de Bute a fost 100% adevarat..nimeni nu poate nega asta dupa meciul cu Froch.

daveroirl
daveroirl  •  12 Octombrie 2012, 01:06
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

nu e despre steaua ,dai drumu si arde-o pe doamna care te-a fatat !:)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează