SPORTURI  »  BOX  »  BOX

E aproape făcut! Meciul dintre Cristian Ciocan şi Vitali Klitschko ar putea avea loc în vară: "Ar fi un vis să fie pe Naţional Arena"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 februarie 2014 20:05

Boxerul român Cristian Ciocan, campion european WBO la categoria grea, este aproape de a ajunge să se lupte împotriva lui Vitali Klitschko.

"Managerul lui Klitschko l-a contactat pe managerul meu să programăm un meci în această vară. E un vis, dar pînă la urmă eu pentru asta am mers la box, să ajung să mă bat pentru titlul mondial.

Nu e prea devreme, în box nu poţi să ştii niciodată, pot avea o accidentare şi să regret apoi toată viaţa că nu am profitat de această şansă.

Nu ştim deocamdată unde ar avea loc meciul. Să vedem contractul care se pune pe masă mai întîi.

El a luptat şi în Ucraina, dar ultimul meci l-a avut în Rusia. Eu mi-aş dori să luptăm în România. Ar fi un vis să fie pe Naţional Arena.

Eu trag cu dinţii să intru în ring cu Klitschko. Meciul ar urma să aibă loc în august - septembrie.

Fraţii Klitschko sînt legende. Au fost numai vorbe deocamdată, dar eu cred că meciul va avea loc", a spus Cristian Ciocan la televiziunea sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
gabi_djg
gabi_djg  •  01 Noiembrie 2014, 07:52
Postat de madskills pe 12 Februarie 2014, 10:32

trecand la o parte peste ineptiile lor caracteristice, meciul asta este un circ. Cu tot respectul pentru Cristian Ciocan, dar el abia poate fi numit boxer. Este incredibil de slab dpdv tehnic, arunca doar lovituri previzibile "din fundul gradinii" si boxeaza extrem de haotic. Cine i-a vazut meciurile nu poate decat sa confirme. Chiar nu inteleg ce este in capul lui Wladimir daca accepta un asemenea meci cu un adversar de tot rasul.

dar tu ce vezi asa spectaculos la klitschko ? un morman care abia se misca si pe care doar inaltimea il avantajeaza. as vrea sa vad ce ar face oricare dintre vitali sau vladimir in fata lui sammy shield, un luptator mai pe talia lor !

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Februarie 2014, 15:59

Cine i Ciocan ? ...Ce reprezinta el in boxul profesionist ?

dash.berlin
dash.berlin  •  12 Februarie 2014, 12:53

Cata bataie iti va da Klitschko....de nu-ti va mai trebui box niciodata in viata ta :)

Vezi toate comentariile (21)
Comentează