SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Înapoi la Montreal » Bute va pregăti în Canada meciul cu Jean Pascal

Articol de - Publicat sambata, 02 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 noiembrie 2013 19:30

Lucian Bute va rămîne timp de 10 săptămîni la Montreal, înaintea meciului cu Jean Pascal, de pe 18 ianuarie.

După cantonamentul din Pirinei, unde a făcut judo, lupte, marş şi alergare, Lucian Bute se va pregăti la Montreal. Va merge cîteva zile şi în Florida, ca parte a antrenamentului dinaintea luptei cu Jean Pascal.

Antrenorul Stephan Larouche a spus că preferă Montrealul datorită condiţiilor meteo. "Urmează o iarnă grea şi mie îmi place asta. Cînd va alerga pe Mont Royal, va fi ploaie, va fi zăpadă. Aşa trebuie să se pregătească", a spus Larouche.

"Marioneta lui Larouche"
În schimb, Jean Pascal îşi va efectua pregătirea la Las Vegas. Tot acolo se antrena şi în primăvară, înainte de întîlnirea cu românul, fost campion mondial IBF la categoria supermijlocie. Atunci lupta a fost amînată deoarece Bute a fost operat la mîna stîngă, din cauza unor aşchii de os care îi provocau mari dureri.

La conferinţa de presă de joi, Jean Pascal a avut o răbufnire, numindu-l pe Bute "marioneta lui Stephan Larouche". Bute nu s-a lăsat însă provocat. "În 18 ianuarie, îmi voi face datoria. Îmi voi bucura fanii. Am avut momente proaste, dar acum sînt mai puternic şi mai încrezător", a spus pugilistul român.

Bute şi Pascal au ajuns la un acord pentru a fi testaţi antidoping de Agenţia Mondială Antidoping (WADA).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
colin.t
colin.t  •  15 Ianuarie 2014, 14:09

Dupa pregatirea de la Montreal, Lucian Bute va trai posibilitatea de a reintra in elita boxului. Conteaza foarte mult nu doar sa castige cum a facut-o cu rusul, ci sa demonstreze ca este in forma care l-a consacrat. Forma si motivatia care au determinat ideea meciului cu Froch. ://www.romaniatv.net/tag/lucian-bute_3122

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Noiembrie 2013, 00:25

Nusu-d are dreptate...sunt de acord cu el ...

nusu_d
nusu_d  •  02 Noiembrie 2013, 16:47

Bute poate sa se indoape si cu steroizi, degeaba. Nu are inima de boxer. Sa nu se inteleaga ca Jean Pascal e vreun mare campion. Nu, Pascal este un boxer tare, bun incasator si care are inima de boxer. Am vazut meciul cu Froch de la Nothingham, a fost un adevarat razboi, un meci strans. Froch a avut viata grea cu el, cu Bute a fost un antrenament cu public. La fel si cele 2 meciuri cu Adrian Diaconu cat si cu Hopkins au fost spectaculoase, adevarate razboaie. Nu-l vad pe Bute in avantaj la nici un capitol. Bute stie ca sunt sanse mari sa fie batut mar dar bursa mare(ultima) si foamea de bani il fac sa urce in ring. Insa pina nu-l vedem urcat pe ring, orice e posibil :-))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close