SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE - ANDREA DI LUISA

Lucian Bute l-a învins prin KO pe Andrea Di Luisa în runda a patra: "M-am întors în box!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 august 2015 05:16

Lucian Bute n-a avut un meci prea greu împotriva italianului Andrea Di Luisa, campion european la semimijlocie, pe care l-a învins prin KO în runda a patra.

Românul n-a avut nici o problemă în primele trei runde, reușind să domine în totalitate meciul. Bute a demonstrat încă o dată că are o stîngă năucitoare, iar în runda a patra l-a pus pe italian la pămînt cu un croșeu.

Andrea Di Luisa a fost numărat și a continuat lupta. Lucian Bute a văzut că italianul era năucit și și-a continuat seria de lovituri, moment în care antrenorul lui Di Luisa a aruncat prosopul și meciul s-a încheiat.

"Lucian se întoarce, așa cum v-am spus în toată această săptămînă. Antrenorul mi-a spus să pun pumnii unul lîngă altul și să mă folosesc de corpul meu. Într-adevăr, m-am întors în box. Sînt din nou aici! Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut", a spus Bute la sfîrșitul meciului.

Meciul lui Bute cu Di Luisa era programat să se desfășoare pe durata a 10 reprize și nu a fost pentru vreun titlu.

Di Luisa, în vîrstă de 33 de ani, are în palmares 17 victorii şi trei înfrîngeri, dintre succese 13 fiind înainte de limită. Andrea Di Luisa a boxat ultima dată în decembrie 2014, cînd a cîştigat titlul EBU-EU la categoria supermijlocie, învingându-l pe Roberto Cocco.

Lucian Bute (35 de ani) are în palmares 32 de victorii şu două înfrîngeri. Pugilistul român a avut ultimul meci oficial în ianuarie 2014, cînd a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal. Lucian Bute ar fi trebuit să boxeze în data de 6 decembrie 2014, cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulată după ce românul s-a accidentat la spate.

RUNDA 4

Bute l-a pus la pămînt pe Di Luisa printr-un croșeu de stînga, italianul s-a ridicat, însă românul l-a luat într-o nouă serie de pumni și antrenorul italianului a aruncat prosopul! BUTE CÎȘTIGĂ PRIN KO ÎN RUNDA A PATRA!

RUNDA 3

Cei doi pugiliști lovesc mai mult, iar apărarea e pe ultimul plan. Di Luisa rămîne în picioare după două directe de stînga. Italianul ripostează și el cu o directă.

RUNDA 2

Lucian continuă să aibă controlul partidei! Românul pare într-o formă foarte bună. Lui Bute i-a intrat și o directă de stînga și domină jocul.

RUNDA 1

Bute are prim-planul! Lucian a dat drumul la combinații, însă cel mai mult a reușit două lovituri care și-au atins ținta.

05:20

A început meciul!

05:15

Cei doi pugiliști și-au făcut apariția în ring

05:10

Și Bute și Di Luisa fac exerciții de încălzire la vestiare

05:05

Cei doi pugilişti se pregătesc să intre în ring

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
nusu_d
nusu_d  •  17 August 2015, 01:12

Hahahaha... Pe acest bucatar italian Andrea Luiza il batea si Adi Mutu sa fim seriosi :-)))) S-a intors Pute cica :-)))) Italianul dupa ce ca era slab de tot si necunoscut nici macar nu a venit in Canada cu vreun alt gand decat de a incasa niste banisori si a abandona cat mai repede. Un circ ieftin ca si cel cu Mendy din 2011 din gala penala. Mai nou Bute e sustinut de infractoarea puscariasa Udrea Elena care se pricepe si la box pe langa altele si spune ca victoria de aseara a aratat ca Bute este valoros :-))))))) Doar au fost in cardasie in 2011 cand au crezut ca prostesc lumea. Bute este o rusine de boxer, un impostor mai jalnic ca oricand, iar "meciul" de aseara a fost o mizerie.

bogdzsch
bogdzsch  •  16 August 2015, 19:06

Ce teatru ieftin...

sir_neamt
sir_neamt  •  16 August 2015, 18:49
Postat de spion_kop pe 16 August 2015, 10:33

de Luisa a fost de incalzire, vor mai fi vreo doua meciuri la fel, Bute trebuie sa-si regaseasca si forma sportiva si placerea de a boxa, e bine ca incepe usor, usor, cu adversari accesibili, a aratat binisor in meciul asta.

da el se incalzeste de cand e in box. inafara de froch care ia aratat cum se boxeaza si la racorit de tot a boxat numai cu dealde Di Luisa. sa fim seriosi. el trebuie sa boxeze cu super 6. altfel nu se mai uita nimeni la el. oricum lumea a vazut cine e bute si nu se mai scola la 4 dimineata sal vada. gata. el trebuie sa boxeze cu boxeuri cu nume.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează