SPORTURI  »  BOX  »  MECI

Lucian Bute revine! Pugilistul român a anunţat data cînd va avea următorul meci

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2015 21:19

Pugilistul Lucian Bute a anunţat pe pagina sa de Facebook că următorul său meci va avea loc în data de 15 august, la Montreal, el precizînd că este foarte motivat, după aproape un an şi jumătate de pauză.

"Voi boxa pe 15 august la Montreal CentreBell... Foarte motivat după 17 luni de pauză...", a scris Bute pe pagina sa de socializare.

Ultimul său meci oficial a avut loc la începutul anului 2014, cînd a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal. Pugilistul român ar mai fi trebuit să boxeze pe 6 decembrie 2014, cu argentinianul Roberto Bolonti, însă Bute s-a accidentat, iar confruntarea a fost anulată.

 

Voi boxa pe 15 august la #Montreal #CentreBell ...Foarte motivat dupa 17 luni de pauza...De retour chez moi au Centre...

Posted by Lucian Bute on 6 Iulie 2015

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (16)
brancusi
brancusi  •  07 Iulie 2015, 14:49

V-am mai spus,Lucian va avea un meci de senzatie, cu Mickey Rourke(ca sa nu mai comentati ca-i evita pe americanii de valoare),care vine dupa o victorie importanta,prin KO.In cazul unei victorii(pentru care ii tinem pumnii lui Lucian),va deveni challangerul oficial al acelui jurnalist canadian de televiziune,gazda show-ului in care doar au mimat schimburile de lovituri,pentru titlul mondial in versiunea WBAE(Worldwide Broadcasting Amazing Events),dupa care cred ca,de teama,va fi ocolit de toti ceilalti campioni de carton de genul Ward,Froch,Golovkin.

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  07 Iulie 2015, 08:17

...Si ce-l mai injura lumea pe "mosu" cand il critica pe Bute!Toti spuneau ca-i invidios ca s-a luat de nevasta-sa sau ca-i mai valoros decat el. Bai nene,Doroftei s-a batut in 3 ani cu tot ce i-a iesit in cale,pe cand Bute a avut meci de centura dupa 7 ani.Acum vad c-a lasat-o si lumea mai moale cu valoarea lu'Bute!

danieliorga2000
danieliorga2000  •  06 Iulie 2015, 23:33

Din pacate si daca poate reveni Bute nu mai vinde bilete.... nu mai tine de el sa aiba meciuri .Doar o luna de pregatire? Nu e meciul de titlu promis, sa vedem adversarul.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează