SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Pe stadion, dar nu la Bucureşti » Bute va juca cu Pascal în aceeaşi zi în care Froch va boxa cu Kessler

Ambele partide se vor disputa pe 25 mai. +1   FOTO
Ambele partide se vor disputa pe 25 mai.

Articol de - Publicat joi, 14 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 martie 2013 20:29

În aceeaşi zi, 25 mai, Lucian Bute îl va întîlni pe Jean Pascal la Montreal, iar Carl Froch va boxa cu Mikkel Kessler la Londra.

Fostul campion mondial la supermijlocie, Lucian Bute, îl va întîlni, la 25 mai, pe Stadionul Olimpic din Montreal, pe canadianul de origine haitiană Jean Pascal, a informat ieri boxingscene.com . Anunţul oficial urmează să fie făcut în curînd.

Meciul dintre Bute şi Pascal va avea loc la semigrea, pugilistul român luînd decizia de a urca în categorie după ce a pierdut la 26 mai meciul cu britanicul Carl Froch, contînd pentru titlul IBF la supermijlocie.

Partida de la Montreal ar urma să fie transmisă de HBO, postul american de televiziune mai avînd programată în aceeaşi seară şi partida dintre Carl Froch şi danezul Mikkel Kessler.

Iniţial, Pascal trebuia să îl întîlnească la 25 mai pe campionul WBC Chad Dawson, însă cele două părţi au convenit ca meciul să nu mai aibă loc. Haitianul în vîrstă de 30 de ani are la activ 30 de meciuri, 27 de victorii din care 16 prin KO, două înfrîngeri şi unul terminat la egalitate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
ares45
ares45  •  15 Martie 2013, 17:44

imi place titlul:Bute va juca cu Pascal!!, de parca se iau la dans,in timp ce Froch va boxa cu Kessler :)

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  14 Martie 2013, 16:17

Aha ...asa o sa fac ...da nu acuma ...ci cand o rasarii luna ...

nusu_d
nusu_d  •  14 Martie 2013, 14:23

Daa, extraordinara potrivire. Froch boxeaza cu Kessler in aceeasi zi in care Lucica Bute joaca la Montreal :-))) Ce joaca? Bambilici? Pascal este mai letal pentru Bute decat a fost Froch.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează