SPORTURI  »  BOX  »  MANNY PACQUIAO ÎNVINS

Şocul anului! » Înfrîngere controversată pentru Pacquiao, Bradley noul campion la semimijlocie

Articol de - Publicat duminica, 10 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 10 iunie 2012 09:28

Timothy Bradley a detonat bomba în Las Vegas, învingîndu-l la puncte pe filipinezul Manny Pacquiao.

Dacă aveaţi impresia că le-aţi văzut pe toate la meciul dintre Lucian Bute şi Carl Froch, v-aţi înşelat. După ce în aprilie a pierdut locul 1 în ierarhia care adună cei mai buni boxeri de la toate categoriile, Pacquaio a mai suferit o lovitură.

Click aici pentru VIDEO!

Americanul Bradley s-a impus la puncte după 12 reprize încinse, aplicîndu-i filipinezului cea de-a patra înfrîngere din carieră. "Pac-Man" a controlat ostilităţile, dar Bradley s-a ţinut bine şi a răspuns de fiecare dată. Suficient cît să-i impresioneze pe doi dintre cei trei arbitri.

Bradley surprins, fanii nemulţumiţi
Toţi oficialii au ajuns la concluzia că partida s-a încheiat cu scorul 115-113. Doi dintre ei l-au ales învingător pe american, în timp ce numai unul singur i-a acordat victoria lui Pacquiao.

Fanii au huiduit decizia, în timp ce Bradley a părut că e luat prin surprindere în momentul în care s-a auzit numele învingătorului.

Campion la două categorii
Verdictul controversat trimite centura WBO la semimijlocie la Bradley, care în acest moment este campion mondial la două categorii diferite. Americanul este şi campionul WBO la categoria uşoară. Aceasta a fost cea de-a 29-a victorie pentru Bradley din tot atîtea meciuri.

Înfrîngerea din această dimineaţă micşorează şi mai mult şansele unei dispute între Manny Pacquiao şi Floyd Mayweather. Boxerul american se află în acest moment la închisoare pentru 90 de zile, după ce a fost găsit vinovat de violenţă domestică.

Prima înfrîngere după 7 ani
Pacquiao nu mai pierduse un meci din martie 2005. Atunci era învins de mexicanul Erik Morales. În această perioadă, filipinezul a doborît boxeri ca Juan Manuel Marquez, Oscar de la Hoya, Ricky Hatton, Miguel Cotto şi Shane Mosley. A fost campion mondial la opt categorii diferite.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
sandmann
sandmann  •  12 Iunie 2012, 08:58
Postat de lalalalalalalala pe 10 Iunie 2012, 20:34

comentariul hbo a fost execrabil dar de inteles ca doar trebuie sa-l protejeze pe ala care produce mai multi $$$. iar atunci cand cineva iti spune ca x il bate mar pe y, nu mai esti atent la ceea ce se intampla defapt, iar multi experti credibili l-au dat castigator pe bradley(kellerman a zis asta in timpul transmisiei) daca vedeti meciul cu sonorul oprit veti avea alta parere.controversa vine si din faptul ca pacquiao si-a castigat rundele mai decisiv decat bradley si de aici impresia, dar pentru numele lui dumnezeu nu poti castiga un meci cand esti activ doar ultimul minut in fiecare runda.

E parerea ta.O fi fost 1 min, activ M P , dar Bradley a fost doar 20 de sec. pe runda. A fost furtul secolului, n-am nici o indoiala. Si eu chiar fara sonor l-am vz , ca dormea fiu-meu.T B , a castigat maxim 3 runde.

nusu_d
nusu_d  •  11 Iunie 2012, 20:26

Manny Pacquiao merita sa fie declarat invingator. A castigat mai multe reprize, a lovit mai mult si mai clar, DAR Manny Pacquiao nu mai e ce a fost. A pierdut acel ceva care il facea unic ca boxer. Se pare ca zilele sale cele mai bune au trecut. Ce s-a intamplat la meciul cu Marquez nu a fost o intamplare. Nici la meciul cu Mosley de acum 1 an nu a mai stralucit. Insa ramane unul dintre cei mai mari boxeri din toate timpurile. A parut a nu mai avea motivatie si killer instinct.

hristac
hristac  •  11 Iunie 2012, 08:30

cine stie ce a fost acolo ?! pariuri ? de vazut "revansa" !

Vezi toate comentariile (32)
Comentează