Show cu lasere şi muzică » Astăzi are loc ceremonia de deschidere a FOTE 2013

Articol de - Publicat duminica, 17 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 februarie 2013 22:37

Ceremonia de deschidere a FOTE 2013 va dura o oră şi jumătate, iar spectacolul artistic va include două recitaluri şi efecte luminoase speciale


Ziua de azi, prima a Festivalului Olimpic al Tineretului European de la Braşov, nu va fi una încărcată competiţional, fiind programate doar întreceri de short-track pe patinoarul din Poiana Braşov. Seara însă, la 19:30, va avea loc ceremonia de deschidere a micii Olimpiade de iarnă, eveniment la care vor participa, pe lîngă oficialii CIO, preşedintele României, Traian Băsescu, şi premierul Victor Ponta. Festivitatea va avea loc pe arena Liceului Sportiv din Braşov, care poate primi în tribune maximum 2.000 de spectatori.

În prima parte a ceremoniei vor lua cuvîntul Jacques Rogge, preşedintele CIO, Patrick Hichev, conducătorul Comitetului Olimpic European, şeful statului român, dar şi preşedintele Comitetului de organizare al FOTE, George Scripcaru. După ce vor defila cele 49 de delegaţii naţionale participante la întreceri, gazdele au pregătit un spectacol artistic cu lasere şi jocuri de lumini, dar şi două recitaluri speciale, susţinute de Inna şi de trupa Sensor.

Ceremonia va fi transmisă în direct de TVR1, TVR HD şi TVR Internaţional.

1.000 de lucrători ai Ministerului Afacerilor Interne vor asigura zilnic ordinea şi liniştea publică la FOTE Braşov

60 de sportivi are în componenţa sa delegaţia României la FOTE, fiind a treia ca mărime, după cele ale Rusiei (67) şi Cehiei (64)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează