SPORTURI  »  FORMULA 1  »  AVERE

Nevastă cu 47 de ani mai tânără și o avere de 3 miliarde cu care a cumpărat un munte. Cum arată viața lui Bernie Ecclestone, fostul boss din Formula 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 decembrie 2021 09:25 / Actualizat vineri, 17 decembrie 2021 11:11

La 91 de ani, Bernie Ecclestone, fostul șef din Formula 1, are o avere impresionantă. 

El și soția sa, Fabiana, de 44 de ani, trăiesc într-un lux incredibil. Printre multele exemple, cei doi dețin un iaht de 30 de milioane de euro, propriețăți de lux prin diferite colțuri ale Europei, o plantație de cafea și chiar un vârf de munte. 

+12 FOTO

Conform The Sun, Bernie Ecclestone are un apartament în Londra, și-a vândut o casă cu 57 de milioane de lire, care avea vedere înspre fostul palat al prințului Harry, iar din 2017 stă în Elveția, într-o proprietate de 23 de milioane de lire, situată în stațiunea Gstaad. 

Bernie Ecclestone are un vârf de munte și două iahturi

Conacul supranumit „Leul” este deținut de Bernie de 20 de ani și este locul în care s-a căsătorit cu Fabiana, într-o ceremonie privată în 2012. De altfel, tot în Gstaad, fostul boss din Formula 1 deține și un vârf de munte, denumit Ghețarul 3000. Bernie mai are și un hotel de 4 stele, tot în Gstaad. 

+4 FOTO

Bernie are un iaht de 30 de milioane de lire, denumit după cele două fiice ale sale, Petra și Tamara. A cumpărat anul acesta un alt iaht, de 63 de metri, deținut de Fabio Briatore.

Fan Chelsea Londra, Ecclestone are o pasiune și pentru cafea, deci a cumpărat o fermă de 8 milioane de lire în Brazilia, acolo unde produce o marcă de cafea personală, denumită Celebrity Coffee. De această afacere se ocupă soția Fabiana. 

Bernie Ecclestone și fiica sa, Petra
+4 FOTO

Citește și: 

Bernard Tomic, dezvăluiri despre filmul pentru adulți făcut cu fosta iubită: „Cel mai mare regret”

FOTO S-a iubit cu Adrian Cristea și a fost căsătorită cu un alt mare fotbalist, iar acum arată cu totul diferit!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
legio.sud
legio.sud  •  17 Decembrie 2021, 14:53

Pe bune se potrivește zicala : și urat și bogat și bătrân !!!

legio.sud
legio.sud  •  17 Decembrie 2021, 14:52

Biblia ne învață altceva … dar ce-i trebuia un munte , pe de alta parte poate o nevasta mai tânăra îl mai ajuta la …. grădinărit la așa mosie !!!

189254898748309
Claude SH  •  17 Decembrie 2021, 13:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează