SPORTURI  »  FORMULA 1  »  OFERTĂ

Se pregătește o trădare incredibilă în Formula 1! Lewis Hamilton e ademenit la Ferrari cu un salariu GIGANT

Lewis Hamilton e dorit de Ferrari // FOTO: Imago
Lewis Hamilton e dorit de Ferrari // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2023 13:11 / Actualizat luni, 22 mai 2023 22:12

Britanicul Lewis Hamilton (38 de ani) ar putea să plece de la Mercedes la finalul acestui sezon de Formula 1. E dorit de Ferrari, care e gata să-i ofere un salariu uriaș.

Campion mondial de 7 ori (6 cu Mercedes) Lewis Hamilton se află în ultimele luni de contract cu echipa germană. Iar conducătorii de la Ferrari au intrat pe fir și îi pregătesc un contract spectaculos.

Lewis Hamilton e dorit de Ferrari

Daily Mail anunță că Ferrari, care nu a mai fost campioană din 2008, e gata să-l aducă pe Lewis Hamilton în sezonul viitor. Iar echipa din Ferrari îi pregătește un salariu uriaș: 46 de milioane de euro pe an.

Mai mult, John Elkann, șeful Ferrari ar discuta personal cu Hamilton pentru a încerca să-l convingă să semneze.

Între timp, și Mercedes îl vrea pe Hamilton și speră să-l convingă să continue și din sezonul viitor.

Englezii scriu că decizia lui Lewis va fi influențată de mai mulți factori, nu de salariu. Pilotul ar fi tentat să concureze pentru Ferrari, dar vrea să vadă modul în care cei doi constructori progresează în următoarele runde înainte să ia o decizie.

  • Hamilton a debutat în Formula 1 la McLaren, în 2007. A devenit campion mondial un an mai târziu, 2008, iar în 2013 a semnat cu Mercedes
  • Cu echipa din Germania a cucerit 6 titluri mondiale (2014, 2015, 2017, 2018, 2019 și 2020), egalând recordul lui Michael Schumacher
  • Deține recordul de cele mai multe victorii (103), cele mai multe pole-position-uri (103), cele mai multe clasări pe podiumuri (192)

16 titluriare la constructori Ferrari, 15 la piloți

8titluri de constructori și 9 cu piloții are Mercedes în Formula 1

Două scenarii pentru Ferrari

Presa din Anglia scrie că șefii de la Ferrari au luat în calcul două scenarii. Varianta ideală pentru italieni ar fi ca Lewis Hamilton să facă echipă cu monegascul Charles Leclerc, ceea ce ar înseamna că spaniolul Carlos Sainz va rămâne fără echipă.

În cazul în care Leclerc și Hamilton nu ar dori să lucreze împreună, britanicul ar urma să facă echipă cu Sainz, iar Leclerc ar ajunge la Mercedes, alături de George Russell.

Citește și:

Valtteri Bottas, pasiuni dincolo de F1 » Afacerile surprinzătoare în care investește pilotul finlandez

Ultimatum în Formula 1: are 3 curse să impresioneze, altfel va fi dat afară!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Redwhale
Redwhale  •  22 Mai 2023, 20:32

Dar cand a fost Senna la Ferrari? Se invarte in mormant saracul! Va rog nu mai scrieti tampenii! Va rugam, se mai uita copiii!

radurazvan13
radurazvan13  •  22 Mai 2023, 14:53

Face cineva o verificare la acest articol? "Ferarri, care nu a mai fost campioană din 2018, e gata să-l aducă pe Lewis Hamilton în sezonul viitor. Iar echipa din Ferrari ..."

Vezi toate comentariile (2)
Comentează