SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MERCEDES

Lewis Hamilton pleacă, cine vine? 6 candidați pentru Mercedes

Lewis Hamilton Foto Imago
Lewis Hamilton Foto Imago

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2024 10:44 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 11:50

Lewis Hamilton va concura pentru Ferrari din 2025, iar Mercedes caută un înlocuitor pentru englez, care să reprezinte echipa germană alături de George Russel.

Unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Hamilton e Carlos Sainz, care se desparte de Ferrari la finalul acestui an. Englezii de la The Athletic enumeră alte 5 nume luate în considerare de Mercedes.

Valoarea Ferrari a EXPLODAT după transferul lui Lewis Hamilton » Acțiunile au atins astăzi un maxim istoric
HAMILTON, LA FERRARI
Valoarea Ferrari a EXPLODAT după transferul lui Lewis Hamilton » Acțiunile au atins astăzi un maxim istoric

6 posibili înlocuitori pentru Lewis Hamilton la Mercedes

Carlos Sainz va fi înlocuit de Hamilton la Ferrari și poate ajunge la Mercedes, fiind o opțiune atractivă după 4 ani la Ferrari.

Fernando Alonso a avut un sezon grozav în 2023 la Aston Martin și ar fi și el o variantă pentru Mercedes. Deși are 42 de ani, ar urma să continue în F1, iar echipa germană l-ar putea lua ca pereche pentru Russel, prietenul lui.

Esteban Ocon nu ar fi un nume nou în configurația Mercedes, el a fost în echipa germană înainte să debuteze în Formula 1. De asemenea, el a mai fost pilot de rezervă la Mercedes, înainte să ajungă la Renault (devenită Alpine în 2020).

Alex Albon, de la Williams, e și el o variantă pentru Mercedes, În carieră, el a mai fost și la Red Bull, pentru care a concurat în 2019, când a intrat pe parcursul sezonului în locul lui Gasly.

Daniel Ricciardo a mai fost pe lista lui Mercedes, dar ca pilot de rezervă, în 2022. Acum, însă, ar putea fi o variantă pentru un loc pe grila de start în monopostul german.

Andrea Kimi Antonelli are 17 ani și e considerat cel mai talentat junior de la Verstappen. Încă nu a debutat în F1, dar ar putea fi pariul celor de la Mercedes. E e în echipa de juniori a companiei germane.

Înlocuit de Lewis Hamilton la Ferrari, Carlos Sainz a reacționat rapid

„În urma veștilor de astăzi, Scuderia Ferrari și eu ne vom despărți la finalul lui 2024. Avem un sezon lung în față și, precum întotdeauna, voi da tot ce am mai bun pentru echipă și pentru tifosi (n.r. - fanii Ferrari) din lume. 

Voi anunța vești despre viitorul meu la momentul potrivit”, a scris Sainz junior după anunțul că Hamilton a semnat cu Ferrari.

VIDEO. Formula 1: Carlos Sainz distruge podeaua monopostului pe străzile din Las Vegas

Citește și:

Omul care a lucrat cu Michael Schumacher e sigur: „Niciun om în istorie nu a primit îngrijiri ca el”
actualitate
Omul care a lucrat cu Michael Schumacher e sigur: „Niciun om în istorie nu a primit îngrijiri ca el”
Charles Leclerc și Ferrari au bătut palma! Pilotul a semnat noul contract
FERRARI
Charles Leclerc și Ferrari au bătut palma! Pilotul a semnat noul contract

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează