SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MERCEDES

Semne de fisură la Mercedes! Russell îi răspunde categoric lui Hamilton: „Nicidecum”

George Russell (stânga) și Lewis Hamilton // foto: Imago Images
George Russell (stânga) și Lewis Hamilton // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2023 15:28 / Actualizat joi, 30 martie 2023 16:28

George Russell (25 de ani) i-a răspuns coechipierului de la Mercedes, Lewis Hamilton (38), care sugerase că inspirația lui Russell din Arabia Saudită a fost o întâmplare.

În Marele Premiu al Arabiei Saudite, a doua cursă din sezonul 2023 de Formula 1, George Russell a trecut linia de finiș al patrulea, înaintea coechipierului Lewis Hamilton, care a încercat la un moment dat să-l depășească, dar nu a reușit.

Scenele care nu s-au văzut la TV » Răbufnirea lui Denis Alibec: „Tu nici nu zici că ești româncă... Mai spuneți și voi «Bravo, bă băieți!»”
ROMÂNIA - BELARUS 2-1
Scenele care nu s-au văzut la TV » Răbufnirea lui Denis Alibec: „Tu nici nu zici că ești româncă... Mai spuneți și voi «Bravo, bă băieți!»”

Lewis Hamilton: „Russell alege greșit de multe ori, dar acum a nimerit-o”

La finalul cursei, Hamilton a afirmat că superioritatea lui Russell s-a datorat felului în care monopostul acestuia a fost configurat. Septuplul campion mondial a lăsat de înțeles că Russell a nimerit setările corecte din pură întâmplare:

„Cred că dacă aș fi avut setările lui George, m-aș fi descurcat mai bine. Lucrăm împreună la setări, a fost 50-50. El a preferat să meargă într-o direcție, eu în alta, de multe ori alege setarea greșită, dar s-a întâmplat să funcționeze de data asta”.

George Russell: „Nicidecum vorba despre noroc”

Astăzi, înainte de a treia rundă din an, în Australia (duminică, ora 08:00), Russell a fost întrebat despre declarațiile lui Hamilton.

„Nu cred că este nicidecum vorba despre noroc, ci despre pregătirea dinaintea cursei. Știam că schimbările pe care le-am făcut peste noapte sunt corecte, având în vedere munca depusă alături de echipă. Am fost convins că a fost o configurație mai bună decât cea aleasă de Lewis.

Cred că avem cu toții preferințe diferite, dar am fost mulțumit cu direcția în care ne-am îndreptat și munca pe care am făcut-o împreună cu inginerii”, a răspuns George, care se laudă cu 18 puncte în acest sezon. Hamilton are cu două în plus.

Sezonul 2023 este al doilea pentru Russell la Mercedes. În 2022, l-a învins pe Lewis Hamilton 275 - 240 la puncte obținute pe parcursul anului! 

Mai multe știri din Formula 1: 

Marele Premiu din Ungaria, anomalia calendarului din Formula 1: discrepanță colosală!

„Corinna trăiește ca o prizonieră” » Apropiatul familiei Schumacher dă din casă: „Am vrut să-l vizitez pe Michael. Asta mi-au spus”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează