SPORTURI  »  FORMULA 1  »  RIVALITATE

Bossul de la Mercedes îl ia peste picior pe Verstappen, în ziua istorică din F1: „Record pentru Wikipedia. Nu citește nimeni așa ceva”

Toto Wolff // foto: Guliver/gettyimages +13   FOTO
Toto Wolff // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 21:15 / Actualizat duminica, 03 septembrie 2023 21:51

Toto Wolff (51 de ani), director, CEO și acționar la Mercedes F1, a comentat acid recordul stabilit astăzi de rivalul Max Verstappen (25). Olandezul de la Red Bull a devenit primul pilot care câștigă 10 curse consecutive de Formula 1.

Deși a plecat al doilea la Monza, Max Verstappen a trecut primul linia de finiș în Marele Premiu al Italiei și a devenit primul pilot din istoria Formula 1 cu 10 victorii la rând.

Recordul stabilit de Verstappen l-a lăsat indiferent pe Toto Wolff, directorul rivalilor de la Mercedes. Wolff a trasat o paralelă cu perioada în care Mercedes domina competiția, sugerând că Verstappen nu are suficientă concurență din partea colegului de echipă, Sergio Perez.

Grecii dezvăluie motivul principal pentru care Cristi Ganea a ales să vină la FCSB
FCSB
Grecii dezvăluie motivul principal pentru care Cristi Ganea a ales să vină la FCSB

Toto Wolff, bossul de la Mercedes, îl ia peste picior pe Max Verstappen

„Situația noastră era puțin diferită. Noi aveam 2 piloți care luptau unul împotriva celuilalt pentru victorii.

În orice caz, nu știu dacă îi pasă de astfel de recorduri. Pentru mine nu ar fi important așa ceva, statisticile astea sunt pentru Wikipedia și oricum nu le citește nimeni”, a afirmat Wolff, citat de PlanetF1.

+9 FOTO

Cu victoria de astăzi, Verstappen a ajuns la 12 curse câștigate în acest sezon. Celelalte două au fost câștigate de colegul său de la Red Bull, Sergio Perez.

47 de victoriiare Verstappen acum în Formula 1. Doar Alain Prost (51), Sebastian Vettel (53), Michael Schumacher (91) și Lewis Hamilton (103) sunt peste el

În clasamentul constructorilor, Mercedes este a doua, cu 273 de puncte, 310 sub Red Bull. Lewis Hamilton, pilotul fruntaș de la Mercedes, este doar al patrulea în ierarhia piloților, sub Verstappen, Perez și Fernando Alonso.

Mai multe știri de actualitate:

Scandal la Lipova » Agresat și luat pe sus de 4 bodyguarzi pentru că a afișat un mesaj anti-Meszar: „Îi dau în judecată! Nu mai pot să mișc mâna”

Rednic nu s-a mai putut abține » Imaginea postată de Luana la 4 zile după operația antrenorului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
t0268889
t0268889  •  04 Septembrie 2023, 11:39
Postat de Aliluia pe 03 Septembrie 2023, 23:39

Boss ulica de la Mergedes, in romanica se vorbeste de cupa campionilor si de comunism si dupa 200 de ani, asa ca cel putin aici cat va exista F1 se va vorbi de recordul lu nea asta. Aliluia.

Gresit. Se va vorbi despre el doar cand va fi cineva aproape sa-l depaseasca. A vorbit cineva de recordul lui Vettel pana acum?

serban191055
serban191055  •  04 Septembrie 2023, 02:28

La Mercedes piloții luptau unul cu celălalt ??? Hai pe bune ??? Păi șlagărul anilor 2016-2021 nu era cumva "Valtteri, it's James", sau ăsta ne ia de proști ? Mamă, mamă, ofticat e tipul ... Degeaba Toto, poți tu să-l ții pe Hamilton încă zece ani, că n-o să mai câștige vreun titlu în fața lui Max ! Să zică merci dacă mai câștigă vreo cursă ...

Aliluia
Aliluia  •  03 Septembrie 2023, 23:39

Boss ulica de la Mergedes, in romanica se vorbeste de cupa campionilor si de comunism si dupa 200 de ani, asa ca cel putin aici cat va exista F1 se va vorbi de recordul lu nea asta. Aliluia.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează