SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  PREMIERE

Emilia Eberle onorată de Universitatea de Vest "Vasile Goldiş"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iunie 2010 00:00


Fosta gimnasta Emilia Eberle Kolar a primit, miercuri, în cadrul unei festivităţi organizate la sediul Clubului Sportiv Municipal Arad, o diploma de excelenţă şi o medalie omagială din partea senatului Universităţii de Vest "Vasile Goldiş".


Stabilită în Statele Unite ale Americii din 1989, Eberle (foto) a declarat că se gîndeşte să se întoarcă în ţară. "Nu ştiu ce ne va aduce viitorul, dar ne-am gîndit de multe ori să ne întoarcem acasă", a spus multimpla campioana mondială şi europeană, care a fost însoţită la eveniment de soţul său, Frank Kolar şi de fiul său, Roland.


Emilia Eberle a mai precizat că se bucură pentru întoarcerea cuplului Mariana Bitang - Octavian Bellu la conducerea lotului naţional de gimnastică.


Rectorul Aurel Ardelean a declarat, miercuri, ca în cazul în care doreşte să se întoarcă, fosta gimnastă va avea tot timpul un post asigurat în cadrul Universităţii Arad. "Aradul trebuie să fie mîndru că a avut o asemnea reprezentantă într-un sport cu asemenea tradiţie în România", a menţionat Ardelean.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close