SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ACCIDENTARE

Emoţii pentru Sandra Izbaşa, gimnasta aşteaptă verdictul medicilor

Articol de GSP - Publicat joi, 23 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 23 februarie 2012 14:36

UPDATE 14:30. Sandra Izbaşa şi Mariana Bitang se află la spital la doctorul ortoped Doru Filipescu şi după primele evaluări se pare că ar fi vorba de o întindere, şi nu de ruptură de ligamente. La ora 16:00, Sandra va fi supusă unui RMN pentru a se stabili diagnosticul exact.

Sandra Izbaşa a suferit o accidentare gravă la antrenamentul de azi de la Izvorani, informeaza Libertatea.  Se apre că ar fi vorba de o ruptură de ligamente, o problemă care ar detemina-o păe Sandra să renunţe la participarea la Jocurile Olimpice de la Londra. Gimnasta a fost dusă la spital pentru a fi efectuate investigaţiile necesare, mai scrie Libertatea.

Sandra Izbaşa este campioană olimpică la sol în 2008, la Beijing. Ea a mai suferit o accidentare gravă în 2009, la tendonul lui Ahile.

 

 

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (1)
gabrielaj
gabrielaj  •  23 Februarie 2012, 19:46

nu!!!!!sa nu fie ruptura de ligament avem nevoie de sandra sunt mari sperante de aur pentru ea la sarituri si sol iti tinem pumnii sandra sa nu fie o accidentare grava si sa te vedem la londra stralucind asa cum merita o gimnasta geniala ca tine . forta sandra!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează