SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ACCIDENTARE

Marian Drăgulescu stă trei luni după accidentarea la gleznă

Marian Drăgulescu. FOTO Cristi Preda
Marian Drăgulescu. FOTO Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 15 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 noiembrie 2011 19:29

Marian Drăgulescu s-a operat la sfîrşitul săptămînii trecute la glezna piciorului drept şi are nevoie de trei luni de pauză


În ultimii doi ani, Marian Drăgulescu a fost urmărit de accidentări. La Mondialele de la Tokyo, din luna octombrie, fostul campion mondial nu a putut concura în finalele pe aparate din cauza unor probleme la glezna dreaptă. S-a operat zilele trecute, fiind nevoit să facă o pauză forţată pînă la începutul anului viitor. Chiar dacă a întrerupt pregătirea pentru Jocurile Olimpice din 2012, multiplul campion mondial a afirmat că operaţia era obligatorie pentru a putea evita apariţia altor probleme înaintea competiţiei de la Londra.

"A fost o intervenţie dificilă, reconstrucţie de ligamente la gleznă. Trebuia să o fac, altfel îmi periclitam şansele pentru Olimpiadă. Revin în trei luni, iar obiectivele pentru anul viitor rămîn aceleaşi. Dacă o să fiu sănătos, sper ca de această dată să fie cu noroc şi să cîştig titlul olimpic", a declarat Drăgulescu.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
baixinho
baixinho  •  15 Noiembrie 2011, 10:02

Drăgulescule, iar ai făcut datorii la cămătari, ca înainte de Atena 2004, şi ai nevoie de bani? vezi că nu se întâmple ca atunci, să vii de la JO cu mâna în dos.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează