SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ZIUA NAȚIONALĂ

VIDEO Mesajul transmis de Nadia Comăneci de 1 decembrie: „Românie dragă, mi-e dor de tine şi de ai mei”

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2020 11:56 / Actualizat marti, 01 decembrie 2020 12:11

Nadia Comăneci (59 de ani) a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant de Ziua Națională a României.

Chiar dacă se află mii de kilometri de țara natală, Nadia Comăneci a ținut să transmită un mesaj de 1 decembrie: „Românie dragă, mi-e dor de tine şi de ai mei. Astăzi este o zi de sărbătoare. De aici de departe vă transmit multă, multă sănătate, bucuriii alături de cei dragi, lumină, respect, să trecem cu bine de această pandemie şi să ne revedem în ţară curând. La mulţi ani, dragi români. La mulţi ani, România!”.

VIDEO Nadia Comăneci, mesaj de 1 decembrie

Cariera Nadiei Comăneci

Nadia Comăneci a început în forţă viaţa de gimnastă. La 10 ani, a cucerit toate cele cinci medalii de aur ale Cupei României, pentru ca exact în ziua în care împlinea 11 ani să câştige primul său titlu de campioană absolută a ţării.

În 1975, a participat la Turneul Campioanelor de la Londra unde a cucerit trofeul competiţiei. În acelaşi an, la Campionatele Europene de la Skien - Norvegia, a obţinut 4 medalii de aur şi una de argint, şi a devenit cea mai tânără campioană continentală din istorie la individual compus.

Punctul culminant al carierei a venit în 1976, la Montreal acolo unde a obţinut primele note de 10 din istoria gimnasticii mondiale. A câştigat 3 medalii de aur şi una de argint.

VIDEO Ionel Stoica a povestit cum au copiat Nadia Comăneci și Ivan Patzaichin la admiterea la IEFS: ”Lui Ivan îi tremura mâna”

Citește mai multe știri despre Nadia Comăneci:

Filmarea care a lăsat mască internetul! Ce mișcări a făcut Nadia Comăneci: „Cum adică are 58 de ani?!”

44 de ani de la primul 10 din istoria Jocurilor Olimpice » Nadia Comăneci: „Era mult zgomot şi nu înţelegeam ce înseamnă acel 1.00 de pe tabelă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
sarivisionyahoo.com
sarivisionyahoo.com  •  01 Decembrie 2022, 10:13

E bine sa faci pe marea româncă un America.Ba mai primeste fara jena si o pensie speciala consistenta de la Romania!

969907806361734
Nedelcu Dan  •  03 Decembrie 2020, 01:58

Pina si transfugii pozeaza astazi in patrioti...

847153178690789
Ticu Troya  •  02 Decembrie 2020, 12:51
Postat de parpalache pe 01 Decembrie 2020, 19:29

Mda!In 1989 a declarat in presa americana ca ea e...unguroaica si a adresat un Help pentru... ungurii mei,amenintati de genocid!Iar Romania... ii da renta viagera!

Nu ești numai prost , ești și mincinos ! Ungurii au încercat să speculeze numele Nadiei în Kemeneș , dar Nadia a venit imediat cu dezmințirea ! Vezi că acum este un documentar pe Netflix , despre dopajul in gimnastica americană . În acest film vei vedea poziția tranșantă a Nadiei și rudelor ei din Onești , față de speculația ungurilor !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează