SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ » CE MASCULIN

Ultima repetiţie

Articol de - Publicat joi, 08 mai 2008 00:00

Echipa României intră azi în calificările Campionatului European de la Lausanne cu gîndul la Olimpiadă.

Cu trei luni înainte de Jocurile Olimpice, gimnaştii români se află în faţa unei repetiţii generale. Azi băieţii debutează în calificări la Campionatele Europene de la Lausanne. Cu exerciţiile pregătite pentru Beijing, delegaţia României are ca obiectiv o clasare pe podium cu echipa şi medalii la cal cu mînere, sărituri şi sol.

În concurs vor intra Daniel Popescu, Flavius Koczi, Răzvan Şelariu, Robert Stănescu şi Cosmin Maliţa. Ei vor evolua în calificări alături în ultima grupă de gimnaştii din Rusia, Ucraina, Belarus, Franţa, Italia, Elveţia, Germania, Spania, Ungaria, Grecia şi Marea Britanie. Azi vor fi prezenţi pe podiumul de la Lausanne 166 de gimnaşti din 40 de ţări. Finalele vor avea loc sîm­bă­tă şi duminică. Marian Drăgulescu nu participă la aceste Campionate Europene, el întorcîndu-se de curînd în sala de antrenamente după ce a făcut mai multe in­vestigaţii medicale în SUA. Rezultatele au fost mulţumitoare şi Drăgulescu se pregăteşte acum doar pentru Jocurile Olimpice.

La ultimul CE 2006, cînd s-a desfăşurat concurs pe echipe, România a ocupat locul al doilea, în urma Rusiei. În aprilie 2007, la Amsterdam, România a venit în ţară cu o singură medalie, cea de bronz la cal cu mînere a lui Flavius Koczi.

4 este numărul de medalii pe care le-a cucerit echipa masculină la CE, de-a lungul istoriei

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close