SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CE DE GIMNASTICĂ

Victor Ponta îl felicită pe Octavian Belu, dar nu are un candidat preferat la şefia COSR

Articol de - Publicat luni, 19 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 19 mai 2014 19:07

În această seară, la "Sinteza Zilei", ora 21:30, pe Antena 3, Victor Ponta le va felicita personal pe componentele echipei de gimnastică a României, care s-au întors de la Campionatele Europene de la Sofia cu 4 medalii, două de aur, una de argint şi una de bronz.
Sportivele vor fi însoţite de cei doi antrenori coordonatori, Octavian Belu şi Mariana Bitang. Iniţial, premierul şi-a propus ca încele 30 de zile de campanie electorală pentru alegerile la şefia COSR, care vor avea loc pe 29 mai, să nu se afişeze public cu nici unul dintre cei trei candidaţi: Alin Petrache, Octavian Belu şi Elisabeta Lipă.

"Nu doreşte nici o implicare politică în treburile forului olimpic şi acest lucru l-a cerut în mod expres şi conducerii Ministerului Tineretului şi Sportului", a declarat pentru Gazetă o sursă guvernamentală.

De curînd, însă, primul ministru a primit informaţii conform cărora Alin Petrache, în discuţiile pe care le are cu reprezentanţii federaţiilor naţionale, se laudă că are susţinere politică.

"Aceste lucruri l-au deranjat pe Victor Ponta şi a decis să le premieze public pe gimnaste, pe Belu şi pe Bitang, tocmai pentru a transmite un semnal prin care să dezmintă că l-ar favoriza pe Petrache!", a explicat sursa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
madskills
madskills  •  20 Mai 2014, 08:13
Postat de glorie pe 19 Mai 2014, 21:49

Ungur sau anarhist deghizat, tu jignesti si Steaua si alte simboluri! Forminte a avut rezultate mai bune ca ei? Forminte nu stiu macar daca a avut rezultate. Vai de capul tau, tinand cont ca antreneaza pe nimic in Romania e normal sa primeasca pozitii. Daca Petrache e de treaba, s-ar retrage si i-ar lasa pe Belu si Lipa sa candideze. Oportunisti? Pai ultima echipa care i-a vrut a fost China si le dadea salarii de sute de mii de dolari. Ce te intereseaza pe tine viata lor personala? Sunt nu mari antrenori, sunt unii dintre cei mai mari antrenori in istoria gimnasticii! Sunt in HALL OF FAME-UL GIMNASTICII, in total 9 romani alaturi de 9 americani. Doar sovietici sunt mai multi.

China nu le dadea salariu de sute de mii, au avut oferta de peste 2 milioane pe an, cel mai mare salariu din istoria gimnasticii. Au refuzat (de fraieri, parerea mea, ca nu-i meritam). Lipa NU are ce cauta la COSR. Lipa e cea care a distrus clubul sportiv Dinamo. Si spun asta din calitate de suporter stelist. O fosta mare campioana, o legenda pe apa dar un adevarat virus in functie de conducere. De Petrache nu stiu prea multe dar un lucru e clar: daca ai fost o legenda (si inca esti, in cazul lui Belu) in sport, nu inseamna ca esti potrivit pentru un post de conducere. Sa ramana in sala domnul Belu, acolo e locul lui, nu in spatele unui birou

ataraxia
ataraxia  •  19 Mai 2014, 22:11

spui ponta si tragi apa.

glorie
glorie  •  19 Mai 2014, 21:59

Ma scuzi, Mariana Bitang nu e in Hall of Fame. Dar esti un zevzec, eu imi aduc aminte in ce camere micute dormeau si Bitang-Belu nu doar fetele de la lot! E dreptul lor sa fie pretuiti de statul roman. Si sunt in masura sa aiba unele functii, cea de consilier de exemplu.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează