SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

A murit pe teren

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2009 00:00

Căpitanul "naţionalei" de tineret a Germaniei a murit marţi seara în timpul unui meci amical disputat contra Elveţiei, la Schaffhausen. Sebastian Faisst, legitimat la TSV Dormagen, a marcat un gol în minutul 14 şi, în timp ce se retrăgea în apărare, a căzut la centrul terenului. În ciuda intervenţiei rapide a medicilor, care au încercat o oră să-l resusciteze, handbalistul a murit la doar 20 de ani. Cauza decesului nu a fost încă anunţată, urmînd să fie stabilită după autopsie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  05 Martie 2009, 14:39

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!...Ar trebui intr-adevar sa ne punem tot mai des intrebarea:de ce mor tot mai multi tineri sportivi? Nu cumva nu numai din cauza unor anomalii congenitale nedepistate la timp, dar si din cauza ca poate au folosit(sau au fost fortati sa foloseasca),,cutiuta cu prafuri''??

 •  05 Martie 2009, 03:48

Dumnezeu sa il ierte . Pacat de tineretea lui , din pacate mor oamenii care nu ar trebui . :(

Vezi toate comentariile (2)
Comentează