SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREŞTI

A semnat cu CSM Bucureşti! » Costică Buceschi va pregăti echipa a doua a clubului bucureştean

Articol de - Publicat joi, 19 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 18 martie 2015 22:33

Costică Buceschi, fostul tehnician al campioanei României, HCM Baia Mare, va pregăti echipa a doua a marii rivale a maramureşencelor.

Lovitură grea dată de CSM Bucureşti marii rivale HCM Baia Mare. Formaţia din Capitală a semnat ieri cu Costică Buceschi, tehnicianul care a adus toate cele şase trofee din istoria clubului maramureşean: două campionate, două Supercupe, două Cupe ale României. Dat afară în decembrie 2014 de la HCM Baia Mare, Buceschi a semnat ieri cu echipa patronată de Primăria Bucureşti. El se va ocupa de echipele de tineret şi junioare I ale clubului.

Este o mutare bine gîndită de CSM Bucureşti, antrenorului de 44 de ani urmînd, se pare, să i se alăture fiica sa, Eliza Buceschi, care-şi termină în această vară contractul cu Baia Mare. Eliza Buceschi este golgeterul campioanei în Liga Campionilor, cu 43 de goluri. "Eu nu iau hotărîri în locul ei. Ea va alege unde va juca", a declarat Buceschi.

Surse sigure o dau însă pe Eliza Buceschi la un club din Danemarca, probabil Viborg. Eliza nu este tentată de CSM Bucureşti pentru că acolo sînt jucătoare cu nume, gen Gullden, Thorstensson, pe postul său, iar ea, la 21 de ani, vrea în primul rînd să joace. Un lucru e cert însă, după transferul lui Costică Buceschi la Bucureşti. Fiica sa, Eliza, va pleca de la Baia Mare, fie că o va face în străinătate, fie că-şi va urma tatăl la CSM Bucureşti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
benise
benise  •  21 Martie 2015, 08:18

Fata ăsta chiar este foarte talentata! Poate juca oriunde! A crescut mult.Daca se baga bani și la anul la HCM poate este bine sa rămână acolo, Viborg este pe faliment aproape, nu cred ca merge acolo.Tasu este un fel de Galca, adică un ratat ca antrenor.

liviu199
liviu199  •  19 Martie 2015, 11:01

ciar daca e suparat pe cei din BM,nu cred ca o poate sfatui sa-si bloceze drumul venind la o echipa unde atat pe inter stanga cat si in centru locurile sunt ocupate de jucatoare (deocamdata) peste nivelul ei.Eliza,la 21 de ani,are nevoie sa joace cat mai mult,ori la Bucuresti nu cred c-ar prinde mai mult de 5-6 minute pe meci

Vezi toate comentariile (2)
Comentează