SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMÂNIEI LA HANDBAL FEMININ

Aproape de umilință în derby! Vedetele CSM-ului, la un pas să fie eliminate din Cupa României » Reacție vulgară a unei jucătoare

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 14 martie 2018 19:55

Campioana României CSM București nu-și mai găsește reperele. Ardelencele de la HC Zalău i-au dat mari emoții la București. Echipa lui Gheorghe Tadici a condus cu trei goluri la pauză, dar CSM s-a calificat până la urmă în Final Four-ul Cupei României, după victoria reușită cu 29-27.

Degringolada continuă la CSM București. Campioana României nu mai joacă nimic în ultimul timp, ajungând să se chinuie și pe plan intern, în Liga Națională sau în Cupa României.

Sfertul de finală de Cupa României cu HC Zalău, disputat aseară, în Sala Polivalentă, a scos încă o dată în evidență problemele cu care se confruntă gruparea bucureșteană. Lipsă de determinare, de încredere și o formă fizică îngrijorătoare. Antrenoarea Helle Thomsen nu mai are parcă nicio autoritate, vorbind în van unor handbaliste care se gândesc la altceva.

Tadici a ajuns la București cu doar 11 jucătoare, fără medic, maseor sau antrenor secund. "Am venit cu avionul și, ca să reducem cheltuielile, am ales să venim în număr restrâns", a explicat tehnicianul Zalăului.

Chiar și așa, în prima repriză, Paula Vișan, Valentina Panici, Roxana Rob sau Larisa Tămaș au ieșit mult mai mult în evidență decât Neagu, Gullden, Frafjord, Niombla sau celelalte vedete de la CSM. Zalăul a condus pe tabelă cu 11-7, 13-9 și a intrat la vestiare cu un avans de trei lungimi: 17-14! Cele 17 goluri primite de gazde arată modul în care s-au apărat "tigroaicele", apărarea fiind depășită aproape la fiecare fază!

S-a trezit Gullden

Chinul a mai continuat și în partea a doua. Jocul CSM-ului a fost la fel de slab, numai că Zalăul nu a mai putut ține ritmul pe care ea l-a impus până atunci. Ardelencele au făcut câteva greșeli tehnice, permițând CSM-ului să se apropie și chiar să egaleze în minutul 44, la 22-22. A ieșit la rampă imediat suedeza Isabelle Gullden care parcă a luat jocul pe cont propriu.

Suedeza a marcat primul gol în minutul 35 și a marcat în 16 minute nu mai puțin de 6 goluri. CSM s-a desprins la 28-24 și nu a mai avut emoții în privința victoriei. S-a terminat 29-27, o victorie fadă a "tigroaicelor.

Jocul e unul îngrijorător însă, având în vedere că în două săptămâni, la București, va veni campioana Franței, Metz. Dacă bucureștencele nu-și vor ridica nivelul jocului, sunt șanse minime de a prinde Final Four-ul de la Budapesta. 

A înjurat arbitrii!

În minutul 29, Majda Mehmedovici a avut o acțiune pe partea stângă, a aruncat la poartă, dar Paula Vișan a parat mingea muntenegrencei. Considerând că a fost jenată și că trebuia să primească aruncare de la 7 metri, Mehmedovici s-a dus la arbitru și a început să protesteze.

La plecare, i-a aruncat și un "pisku mater" printre buze. Imediat, arbitrul Dorel Gurbina i-a arătat cartonaș roșu și apoi cartonaș albastru, semn că va întocmi și un raport suplimentar pentru o abatere gravă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  15 Martie 2018, 11:34

Unii fac presa, altii doar scriu. Este si cazul specialistului in handbal de la GSP! ”Ardelencele de la HC Zalău i-au dat mari emoții la București”, ”Tadici a ajuns la București cu doar 11 jucătoare, fără medic, maseor sau antrenor secund”, "Am venit cu avionul și, ca să reducem cheltuielile, am ales să venim în număr restrâns", a explicat tehnicianul Zalăului sunt câteva dintre perlele ”neutrului”scrib. Ce ti-ar fi plăcut să aibă Zalăul banii CSM-ului...

122055981540742
Clara Iovan  •  15 Martie 2018, 10:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

titiduru22
titiduru22  •  15 Martie 2018, 03:23

Si umilinta unde a fost ???

Vezi toate comentariile (11)
Comentează