SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Așteptând Gyorul » CSM București a trecut la pas de HCM Rm. Vâlcea, 32-21

Articol de - Publicat miercuri, 26 octombrie 2016 00:00

Campioana României CSM București a trecut aseară cu 32-21 (18-8) de HCM Rm. Vâlcea, într-un meci din etapa a 8-a a Ligii Naționale.

Partida ar fi trebuit să se dispute la Rm. Vâlcea, dar pentru că sala era ocupată cele două echipe au convenit să se joace la București.

Vâlcea nu a opus nici un fel de rezistență campioanelor, care au marcat goluri ușoare, mai ales pe contraatac și faza a doua. A fost ultima verificare pentru campioana Europei înaintea meciului de vineri, de la București, cu ETO Gyor, reeditarea finalei Ligii din sezonul trecut.

Pentru CSM au marcat aseară Mehmedovici 6 goluri, Curea 5, Lobach 5, Ayglon 4, Niombla 4, Manea 2, Brădeanu 2, Bazaliu 2, Torstensson 1, C. Martin 1. Pentru oaspete, cele mai multe goluri le-a reușit Ana Maria Simion, 8.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează