SPORTURI  »  HANDBAL  »  INCIDENT

Autocarul Oltchimului, spart în timpul meciului dintre Steaua şi Ajax!

Articol de - Publicat vineri, 22 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 februarie 2013 10:30

Autocarul Oltchimului a fost spart aseară, la Roman. Hoţii au acţionat exact în timpul meciului dintrea Steaua şi Ajax (2-0, 4-2 d. p.).

Campioana Romaniei, Oltchim Rm. Vîlcea, şi-a găsit autocarul spart în această dimineaţă. După ce joi seara au jucat la Roman meciul de campionat cu formaţia locală HCM, cîştigînd cu 29-22, vîlcencele au înnoptat la Roman. Autocarul echipei a rămas în parcarea din faţa hotelului Roman, exact în centrul oraşului.

“Şoferul a găsit una dintre uşile maşinii forţată. Hoţii au furat GPS-ul şi videoproiectorul cu ajutorul căruia echipa făcea vizionarile”, a declarat Petre Berbecaru, preşedintele Oltchimului.

Hotii au acţionat exact în timpul partidei dintre Steaua şi Ajax Amsterdam. Oltchim a plecat azi spre Bucureşti, sîmbăta urmînd să joace în sala Rapid partida de campionat cu CSM Bucureşti, în etapa a 14-a a Ligii Naţionale.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
thumbzilla
thumbzilla  •  25 Februarie 2013, 23:27
Postat de idol pe 22 Februarie 2013, 11:18

clar dinamovisti.

10gan a fost in spatele acestei marsavii.romanul fiind aproape de satul sau natal,de nervi a luat-o razzznnnaa si a spart tot ce a prins in calea lui :))

laurentiu_grg
laurentiu_grg  •  22 Februarie 2013, 20:54

o clarificare pentru crestin ortodoxul George Becali, e bine sa fie cu picioarele pe pamant, ma refer la meciul cu Chelsea , deoarece patronul echipei este din parohia patriarhiei ortodoxe ruse.....daca tot vrea sa doneze 1 milion euro ,poate gaseste si prin romania locuri sfinte unde sa doneze 90% din suma ,iar la muntele din grecia sa doneze 10%..asta ca sa nu lase impresia ca promoveaza scoaterea banilor din romania, adica investirea in afara tarii....poate se gandeste mai bine(se rasgandeste) si da banii unde este trebuinta , decizia finala este oricum a celui cu banii.

luciansj
luciansj  •  22 Februarie 2013, 14:25

HCZ....HC Zalau :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează