SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - CROAŢIA 27-28

Brădeanu, cu lacrimi în ochi la finalul partidei cu Croaţia: "De ce mi-aţi luat ultima minge?"

Aurelia Brădeanu a jucat bine aseară, înscriind de patru ori. Foto: Marius Ionescu (Sao Bernardo do Campo)
Aurelia Brădeanu a jucat bine aseară, înscriind de patru ori. Foto: Marius Ionescu (Sao Bernardo do Campo)

Articol de - Publicat marti, 13 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 decembrie 2011 22:45

Cu lacrimi în ochi, Aurelia Brădeanu i-a întrebat pe cei doi arbitri suedezi de ce au fluierat la ultima fază.

România a pierdut la un singur gol diferenţă contra Croaţiei, 27-28. La ultimul atac, "tricolorele" au ţinut mingea mai bine de un minut, chiar dacă a avut la un moment dat şi un om în minus. A scăpat de inferioritate, dar cînd mai erau 15 secunde de joc, cei doi arbitri suedezi, Johansson şi Kliko, au fluierat, dînd mingea Croaţiei. Imediat după terminarea partidei, interul stînga Aurelia Brădeanu, care avea mingea în mînă în momentul acela, s-a dus la arbitri şi i-a întrebat: "Ce aţi fluierat? Era lovitură de la 9 metri şi nu am apucat să executăm!".

"Nu înţeleg ce au fluierat! Oana Manea era în semicerc şi am aşteptat să iasă din 9 metri. Şi atunci ei au fluierat! Nu vreau să dau vina pe arbitri, dar am marcat gol regulamentar cu un minut înainte şi au fluierat paşi, deşi bătusem mingea, la fel la Adina", a spus Mika.
După efortul depus în cele 60 de minute de joc în care a rămas pe teren, interului stînga i s-a făcut rău. "Nu mai pot sta în picioare!", a spus ea şi a cerut apă. "Îmi pare nespus de rău că nu am putut cîştiga, cred că am dat dovadă că sîntem o echipă, că am vrut foarte mult. Din păcate, am greşit mai mult pe final, nu am ştiut să păstrăm avantajul. Încă o dată însă, nu-mi explic ce s-a întîmplat la ultima fază", a încheiat Brădeanu.

"Nici o echipă nu ar fi meritat să piardă la capătul unui astfel de meci. E cea mai mare bucurie din viaţă, avem şansa să ne calificăm pentru prima dată la Olimpiadă" (Lidja Horvath, inter dreapta Croaţia)

"Nu am avut noroc, dar parcă nici nu am ştiut să ni-l facem! Cred că ne-au costat enorm eliminările în partida cu Croaţia. O să vedem ce mai e de făcut ca măcar să ne calificăm la Olimpiadă" (Oana Chirilă, inter dreapta România)

5 eliminări a avut România în jocul de aseară faţă de doar 4, cîte a suferit Croaţia


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
dan2234
dan2234  •  13 Decembrie 2011, 22:18

Bravo, fetelor! Voi macar v-ati CALIFICAT la un Mondial, ca si rugbystii, in timp ce fotbalistii nostri efeminati ca sa nu zic un cuvint cenzurabil, au sute de mii pe an si numai fitze si can-canuri....impotenti dpdv sportiv, astia nu sint barbati!

dancyp
dancyp  •  13 Decembrie 2011, 19:01

m-am saturat sa fiu roman sa traiesc,sa simt asa cum am simtit aseara asa cum simt de 20 de ani....sa fiu un pierzator!!!!!!!!!!!

mayuka
mayuka  •  13 Decembrie 2011, 12:23

Desi sunt fff suparata pe fetele noastre pt meciurile anterioare celui cu Croatia, sunt intrutotul de acord cu fetele....arbitrii ne-au furat meciul. Asta e...desi eu zic ca ar trebui facuta contestatie, nu trebuie sa lasam adevarul elminat, trimis acasa. Consider ca avem destula personalitate si mandrei ca s o facem. Mult curaj...si deschideti bine ochii pt viitor!!!! Eu oricum va iubesc....pt ca iubesc la nebunie acest sport, unic in lume, care ti da niste emotii complesitoare....palpitatii..........moarte chiar!!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează